SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA GREA

VIDEO+FOTO Surpriză uriașă la categoria grea! Andy Ruiz jr. a șocat lumea boxului și l-a învins pe Anthony Joshua

Andy Ruiz - Anthony Joshua // FOTO: Reuters +15   FOTO
Andy Ruiz - Anthony Joshua // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 11:09

Mexicanul Andy Ruiz jr, 29 de ani, este noul campion al categoriei grea, după ce l-a învins pe englezul Anthony Joshua, 29 de ani, în runda a 7-a. A devenit primul mexican care este campion mondial la această categorie. 

Într-un meci care s-a disputat la New York, Ruiz a provocat marea supriză în lumea boxului și l-a învins pe Joshua, considerat cel mai bun la categoria grea în ultimii ani.

Ruiz s-a impus prin KO, în runda a 7-a, după o serie de lovituri cu care l-a surprins pe Joshua.

 

Astfel, mexicanul a obținut centurile WBA, WBO și IBF la categoria grea. Aceasta a fost prima înfrângere din carieră suferită de Joshua.

33 de victoriiare Andy Ruiz în carieră, 22 prin KO

„Mulțumesc antrenorului meu. Am muncit din greu. Am vrut să le demonstrez ce pot tuturor contestatarilor și celor care spuneau că voi pierde în runda a 3-a sau în prima rundă. Dar ce să vezi? Sunt primul mexican campion mondial la categoria grea. Este o binecuvântare. Încă mă ciupesc ca să văd dacă e adevărat”, a declarat Andy Ruiz la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  02 Iunie 2019, 19:35

Ghita e in partidul ala xenofob, sovin, putinist, plin de hidrocefali, al lui sebi ghita, partidul unitatii romane, parca. Au luat vreo 0.5%.

brancusi
brancusi  •  02 Iunie 2019, 17:44

Cum tot o spun,un minim istoric al categoriei si circ din plin.Baiatul asta rotofei sau Tyson Fury nici nu erau primiti la box pe vremea lui Tyson,ca sa nu mai pomenesc de epoca istorica a lui Ali,Foreman si Frazier.

submarina
submarina  •  02 Iunie 2019, 17:41

Nu-mi vine sa cred ca un *** l-a pus la pamant pe campionul mondial in randa a 7-a, cand in mod normal el nu trebuia sa reziste nici 2-3 runde. Straniu meci...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează