SPORTURI  »  BOX  »  BOX

VIDEO + FOTO Aroganța lui Floyd Mayweather de Ziua Americii! S-a filmat lângă 1,8 milioane de dolari: „Un negru crescut în sărăcie a depășit orice așteptare”

Floyd Mayweather
Floyd Mayweather

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 08:49

Floyd Mayweather, cunoscut pentru extravaganța sa, a ținut să sărbătorească Ziua Americii într-un mod special și s-a lăudat cu averea sa.

Floyd Mayweather, 42 de ani, a postat pe Instagram un video în care a filmat mai multe teancuri de bani, bijuterii din aur, dar și un ceas în ediție limitată. Potrivit fostului pugilist, suma totală pe care o avea era de 1,8 milioane de dolari.

Floyd s-a mai lăudat și cu o geantă Chanel, primită de la fostul designer Karl Lagerfeld.

 

700.000.000 $este averea lui Mayweather. Pugilistul a avut 50 de meciuri la profesioniști și le-a câștigat pe toate

„Mi s-a spus că «Cea mai gălăgioasă persoană din cameră este cea mai slabă». Asta e valabil și pentru cei care fac ilegalități.

În cazul meu, mă bucur că pot să-mi etalez averea făcută legal și să mă laud cu faptul că un negru, care a crescut în sărăcie, a depășit orice așteptare și nu-i păsă de ce crede lumea. La mulți ani de 4 iulie! Asta e independența mea! Acum să înceapă artificiile”, a scris Mayweather pe Instagram.

floyd mayweather 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cristi_oase
cristi_oase  •  05 Iulie 2019, 12:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  05 Iulie 2019, 11:05

Clar e ceva in neregula să-l aresteze repede kiovesi împreună cu SRI.

tonyys
tonyys  •  05 Iulie 2019, 11:04

Clar e ceva in neregula, să-i facă repede un dosar kiovesi împreună cu SRI.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează