BOX  ·  UFC

VIDEO + FOTO Conor McGregor, nicio șansă în fața lui Nurmagomedov » Haos și bătaie generală după meci

FOTO: Reuters +8 FOTO
FOTO: Reuters

Duminica, 07 Octombrie 2018

Khabib Nurmagomedov, campionul mondial la categoria ușoară, l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, într-o partidă spectaculoasă.

Rusul Nurmagomedov a câștigat în runda a patra, după ce l-a forțat pe McGregor să renunțe. Astfel, Khabib se menține neînvins, având 27 de victorii în carieră.

Haos după meci

La finalul meciului, Khabib a sărit peste octagon și s-a îndreptat către grupul unde s-a aflat echipa lui McGregor și a început o bătaie generală.Astfel, 3 membri ai echipei lui Nurmagomedov au fost arestați. 

Dana White, președintele UFC, a refuzat să-i ofere centura lui Khabib, după incidentele petrecute la finalul meciului: "S-au întâmplat multe lucruri urâte. Sunt dezgustat".

Comisia Atletică a decis, în urma unei anchete, ca Nurmagomedov să nu fie plătit pentru acest meci ca urmare a acestor incidente până la finalizarea anchetei.

 

Comentarii (27)

andrei.33  •  07 Octombrie 2018, 20:37

Unde e video?

alegsandru  •  07 Octombrie 2018, 16:45

MMA-ul nu este cu nimic mai brutal decat boxul, luptele, muay-thai, judo sau oricare alta disciplina care alcatuieste aceasta disciplina sportiva complexa. Deci, implicit, daca MMA-ul este exagerat de agresiv si celelalte sporturi sunt. Intr-adevar nu este un sport urmarit de leghebete sau cetepei, dar incidente ca acel de dupa meci au existat cu sutele si prin alte sporturi ca fotbalul, baschetul sau rugby.

Alexandru Codrut Rez  •  07 Octombrie 2018, 16:23
Postat de alegsandru pe 07 Octombrie 2018, 12:36

MMA-ul este probabil, disciplina sportiva cu cea mai ampla pregatire fizica si tehnica, mai ales la nivelul UFC. Acum cativa ani treisferturi dintre participanti aveau studii superioare. Accidentarile grave sunt mult mai intalnite in rugby sau fotbal american decat in MMA. La asemenea comentarii din partea romanilor imi pun mari semne de intrebare daca referendumul de astazi va face pragul.

MMA nu e sportul cu cea mai ampla pregatire fizica. E un sport dur, dar cele mai grele sporturi fizice sunt inotul si boxul. Nici nu realizezi ce antrenamente au. In rest, MMA ramane un sport de animale. Deaia boxul e la ani lumina. E mult mai spectaculor si disciplinat.

Vezi toate comentariile (27)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off