BOX  ·  UFC

VIDEO + FOTO HAOS total! Conor McGregor a depășit limita înaintea celei mai mari lupte din istoria UFC: "Dacă ai fi coborât, acum ai fi fost mort, iar eu aș fi fost într-o celulă, la închisoare"

FOTO: Reuters +8 FOTO
FOTO: Reuters

Vineri, 21 Septembrie 2018, 18:12

Irlandezul Conor McGregor și rusul Khabib Nurmagomedov se vor lupta pe 6 octombrie, în Las Vegas, în cea mai așteptată înfruntare din istoria UFC. 

Conferința de presă prin care înfruntarea a fost anunțată oficial a fost acaparată de excentricul irlandez: "Nurmagomedov e un laș! Se ascunde mereu în spatele femeilor și a oamenilor din staff. Uite, sunt aici, lașule, chiar în fața ta! Fă ceva în privința asta. Nu ești în stare să faci nimic. Am revenit special pentru tine. Ești un mic șobolan. Un om care se ascunde în spatele altora", a răbufnit McGregor.

Cu o zi înaintea conferinței, McGregor a atacat un autobuz care transporta luptători, în care se afla inclusiv viitorul său oponent: "M-ai văzut, erai în autubuz și nu ai făcut nimic. Dacă ai fi coborât, acum ai fi fost mort, iar eu aș fi fost într-o celulă, la închisoare".

A urmat replica scurtă, dar plină de însemnătate a lui Nurmagomedov. McGregor i-a oferit un pahar din sticla pe care a adus-o cu el la conferință, dar a fost refuzat: "Mulțumesc, dar nu beau. Seara luptei va fi una tare, tare lungă pentru tine. După 6 octombrie te vei întoarce la box".

26-0
este palmaresul lui Khabib Nurmagomedov. McGregor a câștigat 21 de lupte și a cedat în 3 rânduriUn taximetrist a descris cu lux de amănunte ce a simțit după ce s-a infectat. Coșmarul prin care trece

Libertatea

Comentarii (9)

Marcello Kazan  •  21 Septembrie 2018, 23:01

McGregor... bla, bla, bla... Prevad ca o sa-l bata rusul de o sa-i sune apa-n cap...

Gabriel Lucian  •  21 Septembrie 2018, 21:12

Acum câțiva ani, când exista GSP TV, obișnuiau să transmită toate galele de MMA. Au închis postul și au creat Zu tv și au continuat și cu porcaria aia de Antena Stars

antonio25  •  21 Septembrie 2018, 20:52

Incidentul cu autobuzul sa petrecut acum câteva luni, sunteți niște amatori care copiați știri de pe alte site-uri si nici măcar nu le copiați ca lumea.

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1