BOX  ·  CATEGORIA SEMIGREA

VIDEO + FOTO Saul Canelo Alvarez, noul campion WBO la categoria semigrea! KO violent reușit în meciul cu Sergey Kovalev

Duminica, 03 Noiembrie 2019, 09:35

Mexicanul Saul „Canelo„ Alvarez, 29 de ani, a câștigat în această dimineață meciul cu rusul Sergey Kovalev, 36 de ani, și a cucerit centura WBO la debutul său în categoria semigrea!
 

Într-un meci disputat în Las Vegas, Canelo, debutant la această categorie, și Kovalev au oferit o luptă spectaculoasă  și tehnică. Pe final, Canelo Alvarez a forțat, fiind mai agresiv. În runda a 11-a Kovalev a fost făcut KO. 
 

Alvarez a dat un croșeu de stânga violent, cu care l-a dezechilibrat pe Kovalev, ulterior trimițându-l la podea cu o directă de dreapta.

Astfel, Canelo a ajuns la 53 de victorii, provocându-i a lui Kovalev a patra înfrângere din carieră.  Canelo a devenit al 25-lea pugilist din istorie care deține o centură mondială în patru categorii diferite și al doilea care deține titlu la categoria semimijlocie și semigrea. 

Sunt foarte fericit! Este un pas înainte în cariera și în viața mea. Vă rog să aveți răbdare pentru că voi face istorie! A fost o luptă la limită pentru că el se apără foarte bine. Până la urmă, totul a mers așa cum trebuia”, a declarat după meci Alvarez.”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (1)

Cristi Caracostea  •  03 Noiembrie 2019, 09:56

Din pacate in Romania nu sunt televiziuni interesate de aceste gale de box profesionist,poate ca interesul publicului este mic,poate ca orele de începere sunt foarte mati ale.Macar niste înregistrări ale luptelor mai importante sa vedem,fără să,,ciordim,, de pe net

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1