SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PAUL MENDY, 9 IULIE, ROMEXPO

VIDEO Lucian Bute a devenit campion mondial cu un upercut de stînga. Şi a mai cîştigat astfel încă 4 partide

Lucian Bute
Lucian Bute

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 16:06

Adrian Mutu îi cere lui Lucian Bute să cîştige meciul care va avea loc pe 9 iulie, la Romexpo, printr-un upercut de stînga.

Tot cu această lovitură "Mister KO" devenea campion mondial pe 19 octombrie 2007. După un început de meci timid, Lucian părea că prinde aripi în runda 11. Cu lovituri rapide şi foarte puternice, Bute l-a băgat în corzi pe Alejandro Berrio şi nu l-a mai lăsat să "scape". Lovitura cu care a cîştigat partida, prin KO în runda a 11-a, a fost un upercut de stînga bine plasat.

Vezi aici upercut-ul care i-a adus lui Lucian Bute centura de campion mondial!

Lucian Bute vs. William Joppy, 29 februarie 2008, KO în runda 10
Americanul William Joppy, în faţa căruia Lucian Bute şi-a apărat pentru prima dată titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea
IBF, la 29 februarie 2008, a fost învins prin KO tehnic, în runda a 10-a, tot în urma unui upercut bine plasat al românului.

Vezi secundele care i-au adus victoria lui Lucian!

Lucian Bute vs. Edison Miranda, 17 aprilie 2010, KO în runda 3
Nici Edison Miranda nu a scăpat de upercut-ul lui Lucian Bute. După mai multe momente în care Miranda a "glumit" cu campionul de la supermijlocie, spunînd "numai atît poţi?", iată că, în runda a 4-a, un upercut de stînga bine plasat i-a demonstrat columbianului că de fapt el este cel care "nu poate să ducă" tot ceea ce poate Lucian să ofere.

Intră aici să vezi upercut-ul cu care Lucian Bute şi-a apărat centura cu diamante pentru a cincea oară!

Lucian Bute vs. Jesse Brinkley, 15 octombrie 2010, KO în runda 9
Americanul Jesse Brinkley nu a putut termina meciul. Un upercut de stînga l-a oprint în runda a 9-a. Ultimul meci al lui Lucian Bute din 2010 nu a durat decît 9 runde.

Iată uppercut-ul pregătit special pentru american!

Lucian Bute - Brian Magee, 20 martie 2011, KO în runda 10
Primul meci din seria celor trei pe care Lucian Bute le are în plan pentru anul 2011, cel cu britanicul Brian Magee, care a avut loc pe 20 martie, s-a încheiat tot înainte de termen şi tot cu un upercut al românului.

Intră aici să vezi momentul în care Lucian Bute l-a învins pe Brian Magee!

Dacă şi francezul Jean Paul Mendy va "beneficia" de acelaşi tratament vom vedea pe 9 iulie, în gala "Campion pentru România", care se va desfăşura la Romexpo şi în care Lucian Bute îşi va pune în joc, din nou, titlul suprem IBF, la categoria supermijlocie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sandmann
sandmann  •  30 Iunie 2011, 09:03

si inca ceva ti-ai facut cont special pt a comenta mizerii la adresa lui Bute , ai doar 37 comentarii ..toate facute doar despre Bute. si ti-ai pus si poza lui Bute la podea - 10 secunde dintr-o cariera de 28 de meciuri. si vrei sa spui ca nu il urasti? cum faci ? te loghezi ca bdgeorge dimineata si donking seara?

sandmann
sandmann  •  29 Iunie 2011, 00:21

@donking 2- pavlik putea sa-l ia mai demult, direll, danny green, glen johnson, stieglirz, golovkin il vrea care i-a stins lumina la amatori, pascal a urcat in categ sa se bata cu smecherii, bute sta la cutie, asta e raspunsul tau? esti de tot rasul pustiule.acum te-ai dat pe fata cat de prafuit esti. dirrell si johnson nu au fost disponibili, au boxat in super 6 , stieglitz l-a refuzat acum 2 ani ,stiu sigur , iar danny green si golovkin, sunt nume pe care daca le-ar fi intalnit , ai fi facut iar spume ca se bate cu saci de box deci sfatul meu e : ia-ti medicamentele la timp si poate scapi. si nu te mai uita la meciurile lui Bute : ti se agraveaza boala.

mihaio2002
mihaio2002  •  29 Iunie 2011, 00:14
Postat de bdgeorge pe 28 Iunie 2011, 16:51

La fel si in primul meci cu Andrade care a fost lovitura care la facut KO ??? stai ca gresesc nu a fost KO ca in Montreal au alte reguli trebuie ca arbitrii sa numere pina la 100 ca sa fii KO daca nu stiu sa numere ai scapat cum a fost si cazul lui Bute..in rest vad cu upercutul de stanga a facut Ko numai "spuma" boxului la super-mijlocie incepand cu "marele" campion Berrio trecand prin Joppy,Miranda,Brinkley si terminand cu "SUPERCAMPIONUL" Magee.aceiasi soarta o va avea si "INVINCIBILUL" Mendy in urmatoarea parodie pusa in scena in Romania : Bute isi apara centura...Problema e de cine? ca astia de pana acum nu vin sa castige ei vin sa-si ia bursa

Nu inteleg ce legatura are commentul meu cu commentul tau. Oricum la cat de agresiv este commentul tau trebuie sa fii foarte frustrat. Observatia mea a fost ca tot cu un upercut de stanga si-a obtinut victoria in al doilea meci cu Andrade...ceea ce este perfect adevarat indiferent de rezultatul primei partide sau de valoarea adversarilor lui trecuti sau prezenti. Ia un Xanax.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează