SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE-BRIAN MAGEE, DUMINICĂ, ORA 05:00, DIRECT B1 TV, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO! Lucian Bute a trecut cu bine de cîntarul oficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2011 13:45

Lucian Bute şi irlandezul Brian Magee au trecut fără probleme de cîntarul oficial, înaintea meciului care se va disputa, începînd cu ora 5.30 ora României, la Centre Bell din Montreal.

"Nu am avut probleme în a ajunge la greutatea dorită. Sînt pregătit fizic şi psihic şi aştept cu nerăbdare să urc în ring. Îl respect pe Magee, dar cel mai bun va cîştiga", a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute îşi pune centura în joc pentru a şaptea oară, în gala care va avea loc la Bell Centre din Montreal. Meciul va fi transmis în România de B1TV şi liveTEXT pe gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lucell
lucell  •  19 Martie 2011, 19:17

FORZA BUTE! ASTEPT URMATOARELE 2-3 MECIURI ALE TALE SA LE INCHIZI GURA CONTESTATARILOR! SUCCCCCCCCCCCCCESSSSSSSSSSSSSSSSS!!

encloser
encloser  •  19 Martie 2011, 16:54

lucian bute a demonstrat si sper eu ca va demonstra in continuare ca este un simbol al seriozitati ,unul dintre putini romani seriosi si cu capul pe umeri care stie ce vrea de la viata si mai ales stie si cum sa obtina ......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează