SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JEAN PASCAL

VIDEO Prima confruntare » Bute şi Pascal puşi faţă în faţă pe gheaţă de canadieni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 12:08

Lucian Bute şi Jean Pascal se vor confrunta pe 25 mai, iar canadienii speculează din plin duelul dintre cei doi foşti campioni mondiali.

Cei doi pugilişti au fost prezenţi în această dimineaţă la Centre Bell, unde au urmărit partida de hochei dintre Montreal Canadiens şi Buffalo Sabres. Canadienii au profitat din plin de moment şi i-au invitat să dea startul partidei.

Click aici pentru VIDEO cu înfruntarea dintre cei doi!

Bute şi Pascal au intrat pe gheaţă din părţi opuse ale arenei, întîlnindu-se faţă în faţă la centrul patinoarului. În aplauzele fanilor, cei doi i-au salutat pe căpitanii echipelor şi au dat lovitura de începere a meciului. Din nefericire pentru fanii canadieni, evenimentul nu a purtat noroc echipei locale, Montreal Canadiens pierzînd în prelungiri, scor 2-3.

Lucian Bute şi Jean Pascal se vor înfrunta pe 25 mai într-o partidă la categoria semigrea. Meciul e văzut drept o finală între cei mai buni pugilişti din Canada şi a fost caracterizată de Stephane Larouche, antrenorul lui Bute, drept "cel mai important meci de box din istoria Quebecului".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sandmann
sandmann  •  21 Martie 2013, 21:25

e un meci in care se poate intampla orice , asa cum a fost si la Nottingam. Atunci a iesit prost acum poate sa iasa bine , oricum rezultatul nu poate fi previzibil.

nusu_d
nusu_d  •  20 Martie 2013, 20:54
Postat de mishu_74 pe 20 Martie 2013, 19:05

pasarea malai viseaza. Tu crezi ca Bute se mai intoarce in mizeria aia? Trebuie sa te cheme Doroftei sau alt blazat ca sa faci asta...

Pai asa a declarat el, ca va reveni la Pechea. Asta ca sa vezi cata minte are. Bute daca ar fi baiat istet ar ramane la Montreal dupa ce se va retrage si ar veni in Romania doar in vacante. Ar fi fraier sa mai revina in Romania. Asta asa ca fapt divers.

mishu_74
mishu_74  •  20 Martie 2013, 19:05
Postat de nusu_d pe 20 Martie 2013, 16:03

E cantecul de lebada pentru Bute. Lasa ca revine la Pechea si deschide o sala de box.

pasarea malai viseaza. Tu crezi ca Bute se mai intoarce in mizeria aia? Trebuie sa te cheme Doroftei sau alt blazat ca sa faci asta...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează