SPORTURI  »  BOX  »  MANNY PACQUIAO - JUAN MANUEL MARQUEZ

VIDEO Pumnul carierei » Juan Manuel Marquez l-a învins prin KO pe Manny Pacquiao la a patra luptă directă

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 11:16

Juan Manuel Marquez a dat lovitura! Mexicanul l-a învins pe Manny Pacquiao la a patra întîlnire dintre cei doi printr-un KO în finalul rundei a şasea.

Manny Pacquiao - Juan Manuel Marquez IV avea să fie meciul care să înlăture orice urmă de controversă lăsată în urmă de primele trei dueluri. După o remiză şi două victorii ale filipinezului, toate controversate, trebuia să vină şi lupta care să liniştească apele.

Click aici pentru VIDEO!

Şi a venit! Spectacol ca de fiecare dată şi box în viteză, exact pentru ce veniseră fanii pe MGM Grand Arena din Las Vegas. Pacquiao pare însă afectat în continuare de înfrîngerea cu Timothy Bradley din vară, cînd a pierdut centura WBO la categoria semimijlocie.

Lui Marquez îi intră tot, iar în repriza a doua îl pune la pămînt pe filipinez. Manny se ridică însă repede şi continuă lupta ca şi cum nu s-ar fi întîmplat nimic. Sînt doar aparenţe, pentru că două runde mai tîrziu Pacquiao cade din nou. De data aceasta nu se mai ridică şi rămîne întins pe jos.

"Am lucrat mult la lovitura asta"
Trec cîteva secunde pînă mexicanul îşi dă seama că adversarul său nu se va mai ridica. Ridică mîinile în aer şi se urcă pe corzile ringului! "Simţeam că vine după mine să pună jos. Ştiam că o poate face în orice moment. Însă cum am văzut breşa am lovit tare cu dreapta. Am lucrat mult această lovitură", a explicat după meci Marquez. Soţia lui Manny a trăit însă clipe de coşmar încercînd să pătrund în ring pînă cînd acesta s-a ridicat după lovitura primită.

JMM - Pac Man V?
Victoria categorică a lui Marquez nu linişteşte însă apele dintre cei doi pugilişti. Imediat după ce şi-a revenit, Pacquiao a fost întrebat de posibilitatea unei noi întîlniri între cei doi. "De ce nu?", a fost răspunsul filipinezului, care ar putea transforma bătălia dintre cei doi într-o adevărată poveste a boxului, care să concureze cu adevărat cu Rocky.

26 de milioane de dolari a primit Manny Pacquiao pentru acest meci, în timp ce bursa lui Juan Manuel Marquez a fost numai de 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
hristac
hristac  •  10 Decembrie 2012, 08:20

poate ca asa trebuia sa fie ! sa castige si Marquez odata ! doi superboxeri !!!!

lysergide
lysergide  •  09 Decembrie 2012, 16:34

Vai Doamne ce meci am ratat....din ce am vazut in clipul de mai sus meciul a fost echilibrat.nu ma asteptam la o asa lovitura :=).Hmmm, imi place Pac Man,dar ce a reusit Marquez....FRUMOS.

illusionro
illusionro  •  09 Decembrie 2012, 15:56

Asta e meci de box nu baletul lui bute.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează