BOX  ·  FRBOX

VIDEO Vasile Cîtea, președintele Federației de Box, reacție agresivă la adresa unui protestatar, la mitingul din Iași al lui Liviu Dragnea

Vasile Cîtea +4 FOTO
Vasile Cîtea

Miercuri, 24 Aprilie

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box și membru PSD, se află în centrul unui scandal la Iași. 

Sâmbătă, Vasile Cîtea, deputat PSD, a avut un schimb dur de replici cu mai mulți protestatari și l-ar fi înjurat pe unul dintre aceștia, la mitingul electoral organizat de Liviu Dragnea în Iași. 

Mai mult, potrivit Aktual24.ro, Cîtea ar fi fost la un pas să-l lovească pe unul dintre cei care au protestat la vizita lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă.

 „Du-te în m****i m***i! Ce v-am furat eu? Ce ți-am luat eu ție?”, le-ar fi spus Cîtea celor care protestatau agresiv și care l-au numit „bandit” și „pușcăriaș”. 

Pe filmare nu se aude momentul în care Cîtea înjură, dar la minutul 01:50 șeful FR Box face o mișcare agresivă cu brațul stâng, încercând parcă să-i dea peste mână unui protestatar: 

„De ce plecați ca niște șobolani? Slugă proastă! Jegoșilor! Ce ați făcut pentru Moldova? V-ați tuns toți ca pușcăriașii”, au fost unele dintre mesajele oamenilor din mulțime pentru Vasile Cîtea și Tudor Ciuhodaru.

  • Vasile Cîtea, 55 de ani, este fost pugilist, având 6 victorii în carieră, dintre care una prin KO, 3 înfrângeri și un egal. Este președinte al FR Box din ianuarie 2016.

Comentarii (9)

zinzir  •  25 Aprilie 2019, 00:45

Fost pugilist, având 6 victorii în carieră, dintre care una prin KO, 3 înfrângeri și un egal. Asta da palmares!

badea_nae  •  24 Aprilie 2019, 23:55

agresivi ca naiba,protestatari au apărut ca prin minune aceiași 30 de persoane care nu au accent moldovenesc aceiași cameramani ratați cu telefonul pentru că nu le dă nimeni camere de filmat lideri usr din iași!Circ!

bizantinul  •  24 Aprilie 2019, 18:00

Eu tot nu inteleg ce cauta protestatari anti PSD la un miting al acestora. Cred ca doar vor sa-ncinga spiritele. Acolo, daca esti anti PSD nu te duci, decat daca vrei scandal. La cestea merg simpatizanti PSD si, eventual, nehotarati.

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off