SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAŢIE

Viorel Simion: "Nu sînt mulţumit de felul cum am boxat cu Navarrete"

Viorel Simion
Viorel Simion

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 17:52

Pugilistul Viorel Simion a declarat astăzi, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, că nu este mulţumit de felul în care a boxat în meciul cu mexicanul Pedro Navarrete din cadrul galei de la Montreal, chiar dacă a fost declarat învingător la puncte.

"Sincer să spun, în meci parcă nu am fost eu, cred că mi-am dorit prea multe. Am intrat şi în panică după ce am fost numărat de arbitru prima oară pentru că ştiam că se dă repriza cu 10-8. Am boxat frustrat. Nu sînt mulţumit de felul în care am boxat în ring. Ca notă, cred că mi-aş da ceva mai puţin de 7,5", a spus Simion la revenirea în ţară.

Viorel Simion a menţionat că următorul său meci ar putea avea loc în România. "Domnul Obreja şi managerul meu Sorin Florea mi-au promis că în iunie, dacă se va organiza gala lui Bute în România, voi boxa şi eu. Ar fi un lucru extaordinar să am un meci aici", a adăugat el.

Pugilistul Viorel Simion l-a învins, duminică, pe mexicanul Pedro Navarrete, după 12 reprize, în cadrul galei de la Montreal, în care Lucian Bute şi-a apărat pentru a şaptea oară titlul mondial. La primul meci pe teritoriul canadian, Simion, care a fost trimis de două ori la podea în runda secundă, a cîştigat la puncte după ce doi arbitri i-au atribuit victoria: 76-72 şi 75-73. Al treilea arbitru l-a văzut câştigător pe Navarrete: 75-74.

Sursa: Mediafax

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
hashishu_boy
hashishu_boy  •  25 Martie 2011, 19:30

Putina informare n.ar strica...au fost numai 8 reprize la meciul lui Simion cu Navarrete!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează