SPORTURI  »  BOX  »  KLITSCHKO - CHAGAEV, 20 IUNIE, 23:00

Vladimir Klitschko îl înfruntă pe Ruslan Chagaev în meciul anului 2009!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Vladimir Klitschko, campionul mondial WBO, IBF şi IBO, îşi va pune la bătaie centurile sîmbătă în faţa lui Ruslan Chagaev în ceea ce se anunţă a fi una dintre cele mai memorabile meciuri de box din istorie.

Klitschko, ajuns la 33 ani, trebuia să se înfrunte cu David Haye, dar britanicul a fost nevoit să renunţe, după o accidentare. Astfel, Vladimir îl va înfrunta pe singurul om care l-a învins pe Nikolai Valuev, Ruslan Chagaev. Meciul se va desfăşura în Germania, pe stadionul lui Schalke, Glesenkirchen, unde cele aproximativ 61.000 de bilete au fost aproape epuizate.

Klaus-Peter Kohl, promoterul lui Ruslan Chagaev, susţine că a făcut o cerere la WBA pentu ca uzbecul să pună titlul în joc cu Vladimir Klitschko, anunţă fightnews.com. Din păcate, federaţie susţine că Chagaev şi Klitschko nu au cerut acest lucru, astfel că în joc vor fi puse doar centurile deţinute de Vladimir.

Situaţia titlului WBA este una incertă. Nikolai Valuev a preluat centura, în august 2008, cînd l-a învins pe John Ruiz, Chagaev accidentîndu-se înainte de confruntare. Chagaev a revenit în ring, dar nu a primit permisiunea să îşi apere centura în faţa lui Klitschko.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (2)
 •  18 Iunie 2009, 13:41

Vladimir Klitschko - Ruslan Chagaev Doar Pe Live Sport 1 .Tv

 •  18 Iunie 2009, 01:39

IN CAT SUNT-EM SAMBATA CA LA ORA ASTA E JALE CU OBOSEALA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează