SPORTURI  »  BOX  »  VLADIMIR KLITSCHKO - RUSLAN CHAGAEV

Vladimir Klitschko şi Ruslan Chagaev se înfruntă în această seară pentru titlurile IBF, IBO şi WBO

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Meciul din această seară dintre Ruslan Chagaev, campionul WBA, şi Vladimir Klitschko, campionul IBF, IBO şi WBO, se anunţă a fi un meci istoric în lumea boxului.

Chiar dacă WBA i-a interzis lui Ruslan Chagaev să îşi pună la bătaie titlul WBA, am putea asista totuşi la o unificare dacă boxerul din Uzbekistan îl va doborî pe masivul Klitschko. Ucraineanul nu a mai boxat din decembrie, atunci cînd îl învingea pe Hasim Rahman în doar 7 runde, acest lucru putînd să îi vină în ajutor lui Chagaev.

Klitschko este favoritul indiscutabil al meciului, fiind casele de pairuri oferind o cotă extrem de mică pentru un eventual succes al acestuia, 1,18 (gamebookers). Partida va începe în jurul orei 23:00 şi este transmisă de protv.

Foto: Telegraph

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  20 Iunie 2009, 21:04

O sa fie pe PRO TV de la 23,Sper sa castige Chagaev!!!!!!!!

 •  20 Iunie 2009, 20:57

se transmite meciul pe vreo televiziune?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close