SPORTURI  »  BOX  »  PROVOCARE

Vladimir Klitschko vrea să scrie istorie: "E cea mai mare dorinţă a mea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 22:46

Pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko, cel care şi-a păstrat titlurile IBF, WBA şi WBO, a declarat, miercuri, că îşi doreşte să devină primul sportiv care să deţină toate cele patru centuri de la categoria grea.
"Una dintre cele mai mari dorinţe ale mele este să aduc acasă centura WBC", a anunţat Vladimir Klitschko. Fratele lui Vladimir, Vitali Klitschko, a deţinut în două rînduri centura WBC.

Vladimir Klitschko, 38 de ani, şi-a apărat pentru a 17-a oară titlurile IBF, WBA şi WBO, după ce l-a învins, sîmbătă, la Hamburg, prin KO în repriza a cincea pe bulgarul Kubrat Pulev. Aceasta a fost a 63-a victorie a ucraineanului la profesionişti.

Centura WBC este deţinută de canadianul Bermane Stiverne. "Vladimir Klitschko este o mare stea a boxului şi va primi toată susţinerea noastră pentru un meci de unificare a centurilor", a spus preşedintele WBC, Mauricio Sulaiman. Bermane Stiverne îşi va apăra pentru prima dată centura la 17 ianuarie 2015, la Las Vegas, în faţa americanului Deontay Wilder.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  20 Noiembrie 2014, 11:25

Se va juca acest meci.Un meci intre Klitschko si Stiverne aduce profituri de sute de milioane de dolari iar impresarii celor doi nu vor rata o astfel de sansa .

plischi
plischi  •  20 Noiembrie 2014, 07:25

se zvoneste ca vine la steaua, ca sa-i arate el pe urma lui muresan!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează