SPORTURI  »  BOX  »  WBA

WBA ar putea cere repetarea meciului Holyfield - Valuev

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2008 00:00

World Boxing Association (WBA) a cerut unei comisii să revadă meciul dintre Evander Holyfield şi Nicolai Valuev, în urma căruia rusul şi-a păstrat centura WBA la categoria grea, pentru a stabili dacă victoria a fost corect acordată acestuia, în caz contrar existând posibilitatea repetării luptei.

"Aşa cum WBA ţine cont şi respectă părerile fanilor şi ale mass-media, Comitetul a ordonat unui complet de judecată să revadă caseta meciului dintre Valuev şi Holyfield, iar decizia urmează să fie făcută publică în săptămânile următoare", se arată în comunicatul forului.

La 20 decembrie, Valuev a fost declarat câştigător la puncte în meciul cu Evander Holyfield pentru titlul mondial la categoria grea, versiunea WBA. Doi arbitri l-au văzut câştigător pe rus, 115-114 şi 116-112, iar cel de-al treilea a pronunţat egalitate la 114. După anunţarea deciziei, publicul l-a huiduit pe Valuev, considerând că nu merita să câştige. Dacă ar fi învins, Holyfield ar fi devenit cel mai bătrân campion mondial la box profesionist din istorie.

În cazul în care se hotărăşte că decizia arbitrilor a fost greşită, lupta dintre cei doi s-ar putea repeta.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  01 Ianuarie 2009, 07:54

daca tzine cont?de ce maywather jr nu a repetat meciul cu oscar de la hoya in care si daca se dadea egal era hotie dapa-i asha..

 •  01 Ianuarie 2009, 05:20

Holyfield a dat ture in jurul Valuev fara sa-l prea loveasca iar Valuel n-a pra apucat sa-l tabaceasca pe adversal pentru ca acesta se afla in permanenta la 3-4 metri de el. N-am vazut in viatza mea o lupta atit de plictisitoare la super-grei. Valuev ar face mai bine sa boxeze cu unul din fratzii Klitschko. Ala da meci. Pentru Holyfield, un mare campion al anilor '90 a venit vremea sa aiba grija de nepotzi.

 •  31 Decembrie 2008, 23:51

Asa ar trebui

Vezi toate comentariile (3)
Comentează