SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Wladimir Klitschko se retrage! ”Ciocanul de oțel” agață mănușile în cui după knock-out-ul de pe Wembley

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat joi, 03 august 2017 23:07

Deși lumea boxului se aștepta la un meci-revanșă după ce Wladimir Klitschko a pierdut meciul de sâmbătă în fața britanicului Anthony Joshua, se pare că planurile fostului campion mondial la categoria grea sunt altele.

După ce a pierdut meciul de pe Wembley, în care putea obține centurile IBF, WBA și IBO la categoria grea, pugilistul în vârstă de 41 de ani a decis să nu îi ceară revanșa adversarului său și să se retragă, pentru că și-a ”pierdut motivația”.

Bernd Boente, impresarul acestuia, a dezvăluit că ucraineanul a cântărit destul de mult decizia de a lupta din nou împotriva noului campion mondial, dar nu a mai simțit o dorință arzătoare de a o face.

”Cred că era pasul normal de urmat (n.r. retragerea), pentru că înainte de fiecare meci spunea că nu banii îl motivează, așa că decizia sa e de înțeles”, a spus neamțul pentru Sky Sports.

Supranumit ”Ciocanul de oțel”, cel mai mic dintre frații Klitschko își încheie cariera în care a obținut nu mai puțin de 64 de victorii, dintre care 53 prin KO. Ucraineanul, considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din categoria sa, a câștigat de-a lungul timpului medalia olimpică (Atlanta, 1996), dar și centurile WBA, WBO și IBF.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează