SPORTURI  »  BOX  »  BUTE VS PASCAL, DUMINICĂ, ORA 6:15, LIVETEXT PE GSP.RO

Ziua luptătorului ninja » Pascal a fost ieri în centrul atenţiei: cum a apărut la antrenamentul oficial

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 22:18

Dacă luni a fost antrenamentul public al lui Lucian, marţi a urmat, la Montreal, momentul de atenţie acordat adversarului lui.

Maşinăria de marketing din jurul meciului Bute- Pascal se învîrteşte perfect. Reflectoarele îi urmăresc pe cei doi combatanţi cu atenţie şi devotament, pe rînd, încercînd să facă din ei starurile perfecte pentru meciul secolului.

La antrenamentul cu public, Jean Pascal a apărut îmbrăcat în galben fluorescent şi cu o cagulă de arte marţiale pe chip. În ciuda aspectului de războinic, a transmis fanilor dragostea sa infinită.

Ba chiar şi-a îndulcit foarte mult atitudinea faţă de Lucian Bute, pe care, în trecut, mai ales înainte de prima programare a meciului, cea de pe 25 mai 2013, l-a atacat destul de dur.

"Nu am nimic personal cu el. Aşa este acest sport, aşa e acest business. Şi nu mai e o chestiune financiară. Ci una legată de respect şi de mîndrie. Pentru mine este important să ies învingător din această luptă", a spus Pascal.

În schimb, haitianul are mai degrabă ceva de împărţit cu Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian, care spune că Pascal intră în pană de energie fizică "Încearcă să mă enerveze cu astfel de comentarii. Dar e imposibil", a răspuns pugilistul.

Vrea luptă strînsă
Pascal îşi doreşte ca meciul cu Bute să fie echilibrat şi să dureze 12 reprize. "Statistica demonstrează că luptele locale de această anvergură durează 12 runde. Vreau ca oamenii din tribune să-şi amintească de această partidă", a mai spus Pascal, care este pregătit de un adevărat "război mondial".

Comparaţii şi glume
Pascal crede că, la capitolul fizic, Bute îi este superior din cel puţin un punct de vedere. "E mai înalt. Asta înseamnă că greutatea este altfel distribuită. Pentru el e mai uşor să facă greutatea şi să se antreneze cu mai multă apă în corp, cu mai multă energie. Nu se chinuieşte să se încadreze în kilograme", a adăugat haitianul. El a glumit, dezvăluind marele său avantaj în faţa lui Bute: "Sînt mai drăguţ!"

"Publicul va fi împărţit sîmbătă seară. Îmi doresc totuşi ca, la final de meci, toţi să mă recunoască pe mine drept învingător" (Jean Pascal, adversarul lui Lucian Bute)

"Aştept de mult acest meci. Mă simt în formă, cred în strategia staffului meu. Sîmbătă va fi un singur învingător, Lucian Bute!" (Lucian Bute, aseară, la conferinţa de presă)

"Lucian m-a jignit, a spus că o să-mi spargă botul! Nu sînt animal, trebuia să declare că o să-mi spagă gura. Dar ne vedem în ring şi acolo vom clarifica lucrurile" (Jean Pascal, la conferinţa de presă)

79,38 de kilograme este greutatea maximă pe care trebuie s-o atingă Bute şi Pascal la cîntarul oficial de mîine, pentru a se încadra în categoria semigrea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  20 Ianuarie 2014, 10:32

ii doresc acestui babuin sa boxeze cu rusul ala.....poate-i rupe capul la propriu .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează