SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

10 români la Mondiale » Andrei Nechita va concura la categoria Elite

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 01:25

România participă cu o delegaţie de 10 sportivi, 8 băieţi şi 2 fete, la ediţia 2014 a Campionatelor Mondiale de ciclism pe şosea din Spania, de la Ponferrada (21-28 septembrie).

La categoria Elite masculin vom fi reprezentaţi de Andrei Nechita, component al echipei italiene MG Kvis-Wilier, moldovenii naturalizaţi Serghei Ţvetcov, de la echipa americană Jelly Belly p/b Maxxis, şi Oleg Berdos, de la Tuşnad Cycling Team.

Primii doi vor lua startul în probele de contratimp individual şi de fond, iar ultimul doar în cursa de fond. În competiţia de tineret, U23, participă Eduard Grosu, Andrei Voicu şi Szabolcs Sebestyen.

Dacă primii doi s-au înscris doar în cursa de fond, ciucanul va concura şi la contratimp individual. În cursele juniorilor vor fi Lucian Buga şi Emil Dima, precum şi două concurente la cursele feminine: Lavinia Rolea şi Marike Tache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează