SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI

Accident şocant în Turul Franţei! » O maşină a lovit doi ciclişti

Momentul în care maşina îi aruncă pe marginea drumului pe Flecha şi Hoogerland +1   FOTO
Momentul în care maşina îi aruncă pe marginea drumului pe Flecha şi Hoogerland

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 11:28

UPDATE Incidentul petrecut în etapa a 9-a din Turul Franţei a dus la măsuri drastice din partea organizatorilor: maşina televiziunii franceze care i-a accidentat pe Juan Antonio Flecha (Sky) şi Johnny Hoogerland (Vaconsoleil) a fost exclusă

Eveniment incredibil în etapa a noua a Turului Franţei cu aproape 30 de kilometri înainte de final. O maşină a televiziunii franceze a lovit doi ciclişti aflaţi în evadare la o viteză de peste 40km/h.

VIDEO Click AICI pentru a vedea accidentul!

Johnny Hoogerland (Vacansoleil) şi Juan Antonio Flecha (Sky Pro Cycling) se aflau în fruntea cursei alături de Luis Leon Sanchez (Rabobank), Thomas Voeckler (Europcar) şi Sandy Casar (Francaise des Jeux) cu un avans de peste 4 minute faţă de pluton, cînd incidentul s-a produs.

Încercînd să evite un pom, aflat pe marginea din stînga a şoselei, maşina televiziunii franceze care însoţea grupul a accelerat şi a virat brusc dreapta. În acel moment, Flecha a fost lovit din plin, fiind aruncat pe marginea drumului. Acesta l-a luat după el şi pe Hoogerland care a zburat peste un gard de sîrmă ghimpată.

Din fericire, cei doi rutieri au scăpat cu cîteva răni uşoare, în ciuda faptului că Flecha a avut cîteva hematoane serioase, şi au putut continua cursa. Hoogerland a ajuns în spatele plutonului, încercînd să încheie etapa pentru că la final ar trebui să preia Tricoul Alb cu Buline Roşii. Flecha a fost ajuns şi el din urmă, iar în momentul joncţiunii a aplaudat ironic înspre camera care-i filma pe rutieri. Etapa a fost cîştigată de Luis Leon Sanchez.

Nu este primul accident de acest gen care se produce la această ediţie, în primele etape, un motociclist lovind un rutier în timp ce încerca să depăşească plutonul. Acesta a fost exclus din Tur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
totdd
totdd  •  11 Iulie 2011, 10:18

se pare ca nu e atent la drum si pur si simplu vede tarziu ca acel copac are putin iesite radacinile in afara se sperie si trage dreapta de volan.altfel nu-mi explic.trebuia piscata putin frana si pe frana putea sa ia dreapta mult mai usor si mult mai putin fara sa afecteze ciclistii.dar nah....

alpin
alpin  •  11 Iulie 2011, 09:23
Postat de shaklu pe 10 Iulie 2011, 18:42

ori ii lovea ori intra in copac... soferu a facut manevra din instinct

Ai si tu permis de conducere luat la Pitesti?!

mchereja
mchereja  •  10 Iulie 2011, 21:18
Postat de shaklu pe 10 Iulie 2011, 18:42

ori ii lovea ori intra in copac... soferu a facut manevra din instinct

La aia 14 ani ai tai habar nu ai de condus... nu mai vorbi mucosule daca nu stii...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează