SPORTURI  »  CICLISM  »  LA VUELTA

Adios, Chris! Froome s-a retras din La Vuelta

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 00:00

Froome nu a mai luat ieri startul în La Vuelta din cauza unei fracturi la picior cauzată de o căzătură pe care a suferit-o în etapa de miercuri.

Cîştigătorul Turului Franţei, Chris Froome, a fost nevoit să renunţe la participarea în La Vuelta. Britanicul a căzut în etapa a 11-a şi şi-a fracturat osul navicular, fapt care l-a împiedicat să ia startul în etapa de ieri.

Ciclistul în vîrstă de 30 de ani a anunţat pe Twitter că pentru el Turul Spaniei s-a încheiat. El era în urmărirea unei performanţe pe care doar trei oameni au reuşit-o, aceea de a se impune în Le Tour şi în La Vuelta în acelaşi an.

În ciuda căzăturii, Froome a reuşit să termine etapa de meircuri, deşi la finala a avut nevoie de cîrje pentru a se deplasa.
Ediţia aceasta din Turului Spaniei e marcată de accidentări.

Belgianul Kris Boeckmans rămîne în comă indusă după ce a suferit o cazătură în runda a opta şi are numeroase probleme medicale.

Sprinterul Peter Sagan s-a retras şi el pentru că a fost lovit de o motocicletă a organizatorilor. La fel s-a întîmplat şi cu Sergio Paulinho, el fiind acroşat de o motocicletă a televiziunii care produce Turul Spaniei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează