SPORTURI  »  CICLISM  »  CAZUL LANCE ARMSTRONG

Al 12-lea jucător. Un coechipier nou al lui Lance Armstrong recunoaşte dopajul

Steffen Kjaergaard (foto: reuters)
Steffen Kjaergaard (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 16:15

E vorba despre norvegianul Steffen Kjaergaard, cel care a rulat alături de american, la US Postal, în Turul Franţei, ediţiile 2000 şi 2001. Totuşi, fostul ciclist, acum îl vîrstă de 39 de ani, spune că nu ştie ca vreun alt coechipier să fi folosit substanţe interzise, dar că bănuieşte că aceştia au făcut-o


Fostul campion al Norvegiei nu a cîştigat nicio cursă de calibru în carieră, dar a rulat pentru US Postal, echipa lui Lance Armstrong, în Turul Franţei 2000 şi 2001. "Cred că e cel mai bine pentru ciclism ca să recunosc dopajul. Nu am fost martor direct la dopaj în cadrul echipei, dar bănuiesc că şi ceilalţi o făceau". Fostul rutier a fost banat de Federaţia Novergiană de Ciclism, iar toate rezultatele sale au fost radiate.

Este cel de-al 12-lea coechipier al lui Lance Armstrong care recunoaşte că s-a dopat, primul în afara dosarului USADA. Ceilalţi 11 sînt: Tyler Hamilton, Floyd Landis, Frankie Andreu, Michael Bary, Tom Danielson, George Hincapie, Levi Lepiheimer, Stephen Swart, Christian Vande Velde, Jonathan Vaughters şi David Zabriskie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează