SPORTURI  »  CICLISM  »  DEPISTAT POZITIV

Alberto Contador e încrezător: ”2011 va fi un an istoric”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

În timp ce aşteaptă verdictul în cazul de dopaj, Alberto Contador continuă să gîndească pozitiv şi se aşteaptă ca anul 2011 să fie unul bun pentru el. Triplul cîştigător al Turului Franţei, depistat pozitiv cu clenbuterol pe 21 iulie, îşi susţine în continuare nevinovăţia arătîndu-şi optimismul pe site-ul său:

"Nu am petrecut cel mai fericit Crăciun al meu, nici cel mai liniştit, dar sunt încrezător. În 2011 etica şi adevărul vor ieşi la lumină, se va face justiţie. Anul viitor va fi istoric", a declarat spaniolul de 28 de ani.

Uniunea Ciclistă Internaţională l-a suspendat provizoriu pe Contador începînd cu luna august dupa ce, în urma testelor de sînge şi urină, urmele de clenbuterol au fost catalogate drept "anormale". Ibericul a declarat că a mîncat carne infestată şi că aceasta ar fi la originea substanţei gasită de medici în urma controlului anti-doping. Acesta a mai adăugat la aflarea veştii că este intolerabil ca "o chestie de genul ăsta să-mi arunce toata munca la gunoi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează