SPORTURI  »  CICLISM  »  LANCE ARMSTRONG

Apar probe de sînge compromiţătoare în cazul Lance Armstrong? :O

Lance Armstrong (foto: reuters)
Lance Armstrong (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 02:09

Un reporter francez susţine că Agenţia Americană Antidoping (USADA) este în posesia unor probe de sînge ale lui Lance Armstrong, care au fost retestate şi ar fi returnat rezultate pozitive pentru dopaj

Un reporter al televiziunii franceze France 2, Nicolas Geay, a declarat aseară într-o emisiune sportivă ca are informaţii exclusive în ceea ce priveşte dosarul lui Lance Armstrong, deţinut de USADA, dosar pe baza căruia este vizată dispariţia din cărţile de istorie a americanului. Geay a declarat că USADA a obţinut cîteva probe de sînge date de Armstrong în perioada celor 7 Tururi ale Franţei cîştigate şi că le-ar fi retestat. După această procedură, Geay susţine că USADA a primit confirmarea că americanul s-ar fi dopat.

În următoarele două săptămîni, USADA va preda dosarul celor de la Uniunea Ciclistă Internaţională, cu recomandarea ca Armstrong să îşi piardă toate titlurile din Hexagon, şi Geay spune că forul american vrea să facă publice rezultatele probelor de sînge pentru a obţine cît mai clar radierea palmaresului fostului rutier.

Fostul coleg de cameră al lui Lance Armstrong: "Avea un motociclist care aducea EPO în termos!"
Din ce în ce mai multe detalii ies la suprafaţă, odată cu dispariţia lui Lance Armstrong din cărţile de istorie a ciclismului. Tyler Hamilton, coechipier cu americanul în perioada 1998-2001, publică pe 5 septembrie o autobiografie în care detaliază practicile ilicite din perioada cînd rula pentru US Postal.

"Lance nu făcea parte din sistem, Lance era sistemul", a spus cel care a fost coleg de cameră cu septuplul campion din Turul Franţei. Hamilton a spus că planul era făcut permanent de Lance Armstrong, care avea angajat chiar şi un motociclist care mergea în spatele plutonului, avînd un termos plin de EPO, pe care trebuiau să şi-l injecteze la hotel, în pregătirea pentru etapa următoare. MAI MULTE AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
budur
budur  •  09 Septembrie 2012, 12:39

daca o sa se aduca si filmari cu Lance dopat,tot nu o sa credeti?cand o sa va dati seama ca Lance sa dopat?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Septembrie 2012, 15:08

Cum adica, probele au fost testate atunci, nu a iesit nimic si acum dupa 10 ani mai sunt testate odata ca sa gaseasca ceva ??!! Totul e o campanie murdara , daca era ceva necurat gaseau in cele peste 400 de teste inopinante pe care i le-au facut lui L.A.! Daca a fost ceva atunci sa plateasca cei care au inchis ochii, daca nu sa taca si sa nu mai scormoneasca aiurea !

spivak
spivak  •  03 Septembrie 2012, 12:41

Băi, boilor, nu vedeţi că sunteţi tâmpiţi cu toţii??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează