SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

Armstrong este dat în judecată! The Sunday Times vrea 1.200.000 de euro de la american

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 decembrie 2012 15:40

Publicaţia britanică The Sunday Times a anunţat că va cere în justiţie 1,2 milioane de euro de la Lance Armstrong, la şase ani după semnarea unui acord financiar între ziar şi fostul ciclist american, care a fost depistat pozitiv şi i s-au retras cele şapte victorii în Turul Franţei.

"Este evident că procedura nu a avut niciun temei şi a fost frauduloasă. Afirmaţiile dumneavoastră că nu aţi folosit substanţe dopante au fost în mod deliberat false", se arată în scrisoarea pe care publicaţia britanică a transmis-o avocaţilor lui Lance Armstrong.

Sunday Times, care a sugerat că Armstrong foloseşte produse dopante, a fost nevoită în 2006 să-i plătească rutierului american peste 360.000 de euro, după o plângere a acestuia. Acum, publicaţia britanică cere 1,2 milioane de euro, reprezentând suma plătită în 2006, dobânzi şi cheltuieli de judecată.

La sfârşitul lunii octombrie, societatea de asigurări SCA Promotions, care a plătit mai multe milioane de dolari în prime pentru Armstrong după Turul Franţei din 2004, a declarat că doreşte să-şi recupereze banii. Compania de asigurări vrea să-şi recupereze suma de 7,5 milioane de dolari.

Uniunea Ciclistă Internaţională a anunţat, în luna octombrie, că i-a retras lui Lance Armstrong cele şapte titluri din Turul Franţei, după raportul (USADA) în care rutierul texan era acuzat de dopaj sistematic. Armstrong a câştigat Marea Buclă între anii 1999 şi 2005. Lance Armstrong, în vârstă de 41 de ani, s-a retras definitiv din ciclism la începutul anului 2011.

Playtech: Antonia, mai HOT ca niciodată! S-a pozat aşa la DUŞ, iar fanii au observat imediat. A lăsat prea multe la vedere


Comentarii (5)
original53
original53  •  24 Decembrie 2012, 23:26

cred ca ashtia de la Sunday Times au dreptate sa-shi ceara banii insa cei de la sponsorizari nu cred ca au vreun motiv pentru ca el shi-a facut datoria fatza de sponsori.in contractul de sponsorizare nu era scris ca in caz de retragere a titlului sa inapoieze banii. in fine,nishte sarantoci :)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Decembrie 2012, 20:58

O sa dea asta banii inapoi asa cum ii da si Mutu ...

alpin
alpin  •  24 Decembrie 2012, 19:02
Postat de nicolaiec pe 24 Decembrie 2012, 16:03

Sa faceti la fel si cu fiecare castigator de tur ciclist al Frantei, din 1975 incoace. Ca nu ai cum sa castigi turul frantei fara sa bagi la greu substante. In fotbal, chiar marele Franz Beckenbauer recunostea ca s-a dopat cu transfuzii de sange, acum 30-40 de ani, si ca nu a gasit nimic rau in asta. Ce ipocrizie din partea tuturor !!!

De acord... in principiu. Dar, daca ai gasit ceva care nu e pe lista substantelor interzise e una. Cu totul altceva este ce a facut acest trisor. A creat o adevarata masinarie de ocolire a ideii de sport. A mituit, a amenintat, a obligat. Doar pentru bani. Ceea ce ma mira este ca el chiar a crezut ca nu va fi prins!!! Dopatii din RDG - de exemplu - aveau tot statul lor in spate si nu au fost prinsi in flagrant. Dar, acest papagal prea s-a crezut Dumnezeu pe pamant. Poate... daca nu calca pe bataturi politicienii, ar fi ramas toate in stand-by. Dar nu a stiut unde sa se opreasca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează