SPORTURI  »  CICLISM  »  MOVISTAR

„N-a fost accident, a fost încercare de asasinare!” » Celebrul ciclist Alejandro Valverde, implicat într-un accident cu o mașină

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 12:13 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 12:14

Ciclistul spaniol Alejandro Valverde (Movistar) și doi prieteni au fost loviți de o mașină în Murcia, Spania. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar s-a predat astăzi. 

Cei 3 cicliști au fost duși la spital, iar echipa lui Valverde a publicat un comunicat în care a spus că rutierul în vârstă de 42 de ani este în afara oricărui pericol. Totuși, rutierul a fost ținut sub supraveghere 24 de ore.

„Bala va rămâne sub observație timp de 24 de ore și ulterior va fi externat. Partenerul tău este, de asemenea, în regulă”, a postat echipa pe Twitter.

Potrivit unui martor aflat la fața locului, un autoturism a trecut cu viteză maximă și foarte aproape de cicliști. Unul dintre cei trei rutieri i-ar fi aruncat cuvinte dure șoferului vehiculului pentru acțiunile sale. Conform unui martor, șoferul a oprit mașina și apoi a dat în spate până i-a izbit pe rutieri. „N-a fost accident, a fost încercare de asasinare!”, a explicat martorul. 

Valverde se retrage în octombrie 2022, după o carieră impresionantă în care s-a impus în Turul Spaniei (2009) sau curse clasice de prestigiu, precum Liège–Bastogne–Liège sau La Flèche Wallonne. 

Citește și:

Reacția Anei Maria Popescu după ce David Popovici a fost premiat cu 200.000 de euro de Guvern: „S-a creat un precedent!” + Sfat pentru Guvern: „Abia atunci făceai ceva pentru sport”

Când se joacă Simona Halep - Paula Badosa în turul 4 la Wimbledon 2022. Cine transmite la TV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează