SPORTURI  »  CICLISM  »  CRITERIUM DU DAUPHINE 2014

Chris Froome: "Mikel Nieve a muncit excelent". Alberto Contador a dezvăluit că a avut nişte probleme cu bicicleta

Chris Froome, foto: reuters
Chris Froome, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 13:51

Chris Froome (Sky) şi Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) au făcut egal în prima etapă de munte din Dauphine, dar britanicul a avut motive să deschidă şampania, în condiţiile în care sprintul de final i-a adus victoria de etapă. Duelul dintre cei doi continuă astăzi, într-o etapă vălurită, în care orice se poate întîmpla

Froome şi-a aplaudat echipa. "A fost o zi foarte grea, în care oamenii mei au muncit extraordinar. Căldura a fost incredibilă şi s-a văzut clar cum rămîn urme de sare pe tricouri. Nu ştiu ce s-a întîmplat cu Richie Porte, nu s-a simţit prea bine, nici nu l-am văzut cînd s-a dat la o parte (locotenentul lui Froome nu a reuşit să ţină trenă mai mult de un kilometru şi a fost nevoit să urce în propria viteză ultimele 8 borne). În schimb, Mikel Nieve a muncit excelent. ".

Contador a dezvăluit o problemă. "Ultimul kilometru al căţărării a fost cel mai greu. Am avut o mică problemă cu bicicleta, mai ales cînd mă ridicam din şa. Sînt mulţumit de primele două zile din Dauphine şi cred că forma mea o să crească uşor-uşor. Chris este foarte puternic, a arătat-o încă o dată, dar eu am venit aici ca să am kilometri de antrenament tare în picioare. Sigur că aş fi vrut să cîştig etapa, dar nu a fost să fie".

În clasamentul general, Froome îl conduce pe Contador cu 12 secunde. Etapa a 3-a din Criterium Du Dauphine are loc astăzi şi este transmisă de Eurosport, începînd cu ora 14:30.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează