SPORTURI  »  CICLISM  »  TRAGEDIE

Ciclismul, din nou în doliu. Xavier Tondo a murit!

Xavier Tondo
Xavier Tondo

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 23 mai 2011 14:40

Rutierul Xavier Tondo, în vîrstă de 33 de ani, a decedat, luni dimineaţă, în staţiunea spaniolă Sierra Nevada, în urma unui accident domestic, el fiind zdrobit între maşina sa şi uşa garajului, a anunţat Garda Civilă din Spania.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.20, în momentul în care Tondo se pregătea să îşi scoată maşina din garaj. După ce a coborât din maşină, el a fost prins între uşa garajului, care se închidea, şi vehicul, în circumstanţe care încă nu au o explicaţie, informează Mediafax.

Potrivit Gărzii Civile, se pare că Tondo a murit pe loc. Managerul echipei Movistar, Eusebio Unzue, a declarat că alături de Xavier Tondo se afla un alt rutier, Benat Intxaustim, de la gruparea Euskaltel. Tondo se afla în staţiunea de schi Sierra Nevada pentru a se antrena la altitudine. El a cîştigat în acest sezon turul regiunii Castilia şi Leon.

Anunţul vine la o săptămînă distanţă după ce belgianul Wouter Weylandt a suferit un accident mortal în Turul Italiei. Cea mai mare performanţă a catalanului este un loc 6 în Turul Spaniei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
budur
budur  •  31 Mai 2011, 11:01

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE

ceasornicarul
ceasornicarul  •  23 Mai 2011, 16:30

Dumnezeu sa-l ierte !

akatsuki
akatsuki  •  23 Mai 2011, 15:24

final destination?:|

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close