SPORTURI  »  CICLISM  »  FR CICLISM

Eduard-Carol Novak a fost demis de la FR Ciclism: "Un abuz din partea MTS"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 noiembrie 2013 14:32

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard-Carol Novak, care a fost demis în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al forului de specialitate, a declarat pentru Mediafax că demiterea sa reprezintă un abuz realizat cu acordul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Eduard-Carol Novak susţine că numai el, în calitate de preşedinte, putea convoca Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Ciclism.

"Acum am venit la minister să ne interesăm care este treaba. Conform Statutului, Consiliul de Administraţie se poate convoca doar de către preşedinte. Ei au convocat de capul lor, au cerut doi reprezentanţi din partea MTS, au făcut şedinţa, m-au suspendat cu încă cinci cluburi. Este un abuz din partea MTS că a avut doi reprezentanţi la această şedinţă.

Am cerut control financiar din partea MTS şi nu am primit niciun răspuns. Parcă îi acoperă pe oamenii de acolo. Aşteptăm o poziţie oficială a MTS legată de această şedinţă şi în funcţie de asta ne decidem dacă mergem sau nu în instanţă. Nici nu am deschis procesul verbal. Eu mă bazez doar pe faptul că acest Consiliu de Administraţie nu este convocat statutar. Cele 25 de motive aş putea să le combat", a spus Eduard-Carol Novak.

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard-Carol Novak, a fost demis din funcţie, marţi, de Consiliul de Administraţie al forului, în urma încălcărilor Statutului şi Regulamentului de Organizare ale FRC, se arată într-un comunicat.

"Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Ciclism, întrunit statutar în şedinţă, cu participarea a şase din nouă membri, în data de 12 noiembrie 2013, la sediul FRC, luând act de Raportul Comisiei de disciplină, a hotărât demiterea domnului Carol Eduard Novak din funcţia de preşedinte al FRC, în urma încălcărilor grave ale Statutului şi Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale FRC", se arată în comunicatul citat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează