SPORTURI  »  CICLISM  »  PARIS-ROUBAIX 2016

Fabian Cancellara, după ultimul său Paris-Roubaix: "Mă bucur că totul s-a încheiat aici, pe velodrom, de față cu familia mea"

Fabian Cancellara, foto: Guliver/gettyimages
Fabian Cancellara, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 23:48

Elvețianul Fabian Cancellara a încheiat ultima sa campanie de clasice, după ce a venit pe locul 40 în Paris-Roubaix, la 7'35" de învingătorul Mathew Hayman. Nu a fost finalul așteptat, dar rutierul lui Trek-Segafredo a savurat ultimele clipe în atmosfera care i-a adus faima.

"Nu sunt trist, sunt bucuros că nu am ajuns la spital. Sunt bucuros că am terminat. Când am căzut prima oară, am ieșit pe câmp, iar la a doua am fost puțin ghinionist, după care m-am dus sanie la a treia. Am încercat să revin pentru 15 kilometri, dar totul se terminase pentru mine în Roubaix", a explicat ciclistul în vârstă de 35 de ani, citat de cyclingnews.com.

[Citește și: La o treaptă de unicitate! Mathew Hayman a câștigat Paris-Roubaix, negându-i lui Boonen un record istoric]

"O căzătură în plus sau în minus nu îmi afectează cariera. Mă bucur că totul s-a încheiat aici, pe velodrom, de față cu familia mea. Mă dor toate, dar sunt mulțumit. Sunt mulțumit că s-a terminat totul. În 2003, la primul meu Roubaix, am terminat totul prost, fiindcă am abandonat la zona de alimentare.

Acum, e ultimul meu Paris-Roubaix, pot să iau o pauză. Vom vedea ce se întâmplă în continuare. Voi merge acasă știind că așa e ciclismul, poți să câștigi sau să pierzi, tot ai un motiv de sărbătoare", a continuat Cancellara.

Considerat unul dintre cei mai mari cicliști de pavate din istorie, Cancellara este în ultimul sezon în caravană. Următoarea sa cursă importantă este Turul Italiei, în mai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează