SPORTURI  »  CICLISM  »  MILANO-SANREMO, SÎMBĂTĂ

Fabian Cancellara vrea al doilea aur în Milano-Sanremo: "Am multă încredere"

Fabian Cancellara (foto: radioshack-nissan)
Fabian Cancellara (foto: radioshack-nissan)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 13:55

Elveţianul Fabian Cancellara ( RadioShack-Nissan) a pus ochii pe Milano-Sanremo şi speră să îşi îmbunătăţească palmaresul de primăvară înainte ca plutonul profesionist să dea piept cu "pavatele".

Rutierul în vîrstă de 30 de ani a cîştigat Strade Bianche şi s-a impus în ultimul contratimp din Tirreno-Adriatico şi crede că e pregătit pentru orice.

"Ştiu unde se află forma mea, după 30 de ore petrecute pe bicicletă, şi am foarte multă încredere. O să mă odihnesc pentru cîteva zile şi voi încerca să cîştig Milano-Sanremo. Sînt relaxat, fiindcă ştiu că e o cursă în care nimeni nu ştie dinainte ce se va întîmpla. Am cîştigat-o în 2008, dar aceea a fost o surpriză. Acum, toată lumea e cu ochii pe mine şi nu e uşor. Nu sînt la 100% din potenţial, dar sîmbătă voi fi pregătit de cursă", a explicat Spartacus.

Echipa condusă de Johan Bruyneel se va baza şi pe sprinterul italian Daniele Bennati, în timp ce Fabian Cancellara va juca rol de pivot, încercînd să se rupă de pluton pe ultima căţărare a zilei, celebra Poggio.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează