SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL ROMÂNIEI

Fără Turul României în 2014 » FR de Ciclism nu are bani să organizeze "Mica Buclă"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 20:17

Preşedintele demis al Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ediţia din acest an a Turului României nu se va desfăşura, deoarece forul nu are finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

"Turul Ciclist al României este în imposibilitatea de a fi organizat, pentru că nu avem finanţare de la MTS. Bugetul pentru Turul Ciclist al României este de 150.000-200.000 de euro. Pot să spun sigur că nu va avea loc în acest an. Orice sponsorizare din acest an o vom îndrepta către loturile naţionale, pentru a aduna punctele necesare calificării la Jocurile Olimpice. Noi, din 2006, nu existăm la Ministerul Finanţelor. Tot timpul au fost şapte-opt angajaţi, dar nu s-au plătit taxe. Datoriile sînt de 220.000-250.000 de euro şi nu putem reînnoi contractul de finanţare cu MTS, pentru că nu avem certificat fiscal", a declarat Novak. Ultimul an în care nu a fost organizat Turul Ciclist al României a fost 1996.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează