SPORTURI  »  CICLISM  »  GALERIE FOTO

FOTO Mark Cavendish trăieşte o adevărată poveste de dragoste » A găsit-o la pagina 3

Peta Todd a pozat în numeroase reviste pentru bărbaţi +2   FOTO
Peta Todd a pozat în numeroase reviste pentru bărbaţi

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 21:34

Ciclistul britanic, proaspăt campion mondial pe şosea, a anunţat că iubita sa, pe care a remarcat-o din pozele sexy din The Sun, este însărcinată în luna a patra


"Cînd un jurnalist m-a întrebat în timpul Turului Franţei dacă sînt cel mai bun sprinter, i-am răspuns «Da», chiar dacă a sunat a aroganţă", a mărturisit fără nici o reţinere Mark Cavendish, proaspătul campion mondial pe şosea. Ciclistul britanic, în vîrstă de 26 de ani, a mai făcut în week-end-ul trecut o altă dezvăluire: iubita sa, modelul Peta Todd, este însărcinată cu copilul lor în luna a patra, cei doi urmînd să devină părinţi în martie 2012.

Atît Cavendish, cît şi Todd au reuşit să urce pe culmile gloriei, fiecare în domeniul său. Mark este singurul rutier britanic care a cucerit tricoul verde în Turul Franţei. În ediţia din acest an a competiţiei a cîştigat 5 etape şi a devenit unicul ciclist care s-a impus în contratimpul final în trei ani consecutivi. Peta a promovat în cariera de modeling la vîrsta de 18 ani, abia după ce a pozat la rubrica "Fata de la pagina 3" din cotidianul britanic The Sun. În 2006 a făcut o pauză, devenind mama unui băieţel, Finnbar, dar s-a întors repede la Pagina 3.

S-au iubit în Turul Franţei!
"Sînt gravidă în patru luni, ceea ce înseamnă că am conceput copilul în iulie, în timpul Turului Franţei", a mărturisit dezinvolt Peta Todd pentru ziarul cu care colaborează de mai bine de 7 ani, The Sun. Modelul şi-a însoţit iubitul pe tot parcursul competiţiei franceze şi s-a aflat la linia de finish de la Paris. "Încă nu ştim care va fi sexul copilului, dar îl vom afla în curînd. Eu cred că va fi băiat pentru că deja am născut unul dintr-o relaţie anterioară, dar Mark simte că va fi fetiţă", a mai spus Peta, care va împlini în decembrie vîrsta de 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut la sfîrşitul lui 2010, în timpul unei acţiuni de caritate, ciclistul mărturisind ulterior că a admirat-o mult timp pe Peta din pozele din The Sun.
Cavendish va continua să pedaleze în toate competiţiile, începînd cu Il Giro şi terminînd cu Turul Spaniei şi Campionatele Mondiale pe şosea. Iubita sa nu crede însă că va mai poza pentru Pagina 3 după această sarcină. "O să încep să scriu mai mult pentru ziar şi voi avea o rubrică săptămînală pentru website-ul publicaţiei. Totodată, sînt gata să mă apuc de lucruri noi", a spus Peta Todd.

Poze sexy şi acţiuni de caritate
Rubrica "Fata de la pagina 3" din tabloidul britanic The Sun, care are un tiraj zilnic de 2,8 milioane de exemplare, este una foarte populară şi are o vechime de peste 40 de ani. Pozele, care prezintă fete îmbrăcate sumar, dar şi nuduri, sînt trimise de cititori şi apoi selecţionate de către editor. În urma voturilor cititorilor, în fiecare an este editat un calendar cu cel mai bine cotate 12 fete. Peta Todd a condus Top 12 de patru ori. Aceasta însă nu s-a rezumat doar la rubrica din The Sun.

A apărut şi în reviste precum FHM, Nuts, GQ şi Maxim. Modelul Todd s-a implicat şi în diverse acţiuni de caritate. În 2008 a străbătut cu bicicleta 640 de kilometri în 5 zile în campania "Ajutaţi eroii". A mers în Afghanistan pentru a ridica moralul soldaţilor britanici, s-a întîlnit în 2010 cu Prinţul William şi a participat la maratonul de la Londra.

"Sînt copleşită de faptul că părăsesc Pagina 3. Reprezintă viaţa mea şi îi sînt recunoscătoare pentru şansa care mi-a oferit-o. Cred că Pagina 3 a devenit o instituţie şi că au fost depăşite prejudecăţile cu care sînt percepute fetele care apar aici"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close