SPORTURI  »  CICLISM  »  AUSTRALIA

Ian Thorpe, fericit de necazul lui Lance Armstrong. "În State, cultura te duce la dopaj"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 12:08

Australianul Ian Thorpe a declarat, ieri, că s-a bucurat cînd ciclistul american Lance Armstrong, de 7 ori cîştigător al Turului Franţei, a fost dovedit că s-a dopat sistematic.

Cvintuplul campion olimpic a făcut aceste afirmaţii în cadrul Doha Goals, un forum mondial sportiv, care se desfăşoară în capitala Qatarului. Thorpe l-a felicitat pe Travis Tygart, preşedintele Agenţiei Americane Antidoping, care a investigat cazul Armstrong.

"Cultura de a cîştiga în SUA şi în alte părţi reprezintă unul dintre motivele care duc la dopaj. Am ajuns să depistăm cazuri de dopaj chiar şi în  patinajul pe rotile", a declarat, la rîndul său, Tygart.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează