SPORTURI  »  CICLISM  »  SCANDALUL LANCE ARMSTRONG

O nouă lovitură financiară pentru Lance Armstrong: a pierdut 10 milioane de dolari!

Lance Armstrong, foto: reuters
Lance Armstrong, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2015 16:26

În 2005, firma SCA Promotions a refuzat să îi plătească un bonus de 5 milioane de dolari lui Lance Armstrong, americanul care tocmai cîștigase Turul Franței, deoarece zvonurile privind dopajul se întețeau.

Armstrong a dat în judecată compania și a obținut 7.5 milioane de dolari, mințind sub jurămînt că nu a folosit substanțe interzise niciodată.

Azi, roata s-a întors.

Deconspirat de USADA, radiat din istoria ciclismului, Armstrong a fost nevoit să-i înfrunte pe cei de la SCA Promotions, care au cerut returnarea plății făcute în 2005 și daune suplimentare.

Texanul, care a mărturisit că a folosit un program sofisticat de doping în perioada cînd evolua ca rutier, s-a înțeles cu SCA Promotions asupra banilor, după ce un verdict din februarie, anul acesta, a dat dreptate firmei.

Sunday Times scrie că Armstrong a fost nevoit să plătească 10 milioane de dolari daune. Odată cu această plată, americanul mai are un singur proces în derulare, dar pe cel mai consistent din ele.

Armstrong este dat în judecată de guvernul federal, care s-a pus parte în procesul intentat de Floyd Landis, fostul coechipier al lui Armstrong. Administrația cere daune ce pot ajunge la 90 de milioane de dolari, acuzîndu-l pe Lance Armstrong că a folosit bani publici pentru a finanța programul groaznic de dopaj de la US Postal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
itrobert
itrobert  •  28 Septembrie 2015, 05:22

Niste ***; go Lance!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează