SPORTURI  »  CICLISM  »  UCI

Schimbări de lideri în cadrul ierarhiilor UCI

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

Uniunea Ciclista Internationala a dat publicitatii ieri clasamentele actualizate pe baza punctelor acumulate la ultimele competitii cicliste. Astfel la individual noul lider este rusul Denis Menchov de la formatia olandeza Rabobank  care, ca urmare a celor doua victorii de etapa din Turul Italiei si implicit a castigarii acestuia a acumulat 218 puncte cu care s-a instalat pe prima pozitie a clasamentului. Schimbare de lider si in ierarhia pe echipe unde teamul elvetian Cervelo Test Team a urcat doua pozitii devenind lider in clasamentul pe echipe. In clasamentul pe natiuni Italia a preluat sefia deronand fostul lider Spania. Dar iata clasamentele :

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează