CICLISM  ·  TURUL SIBIULUI

ȘOCANT! Cicliști jefuiți înainte de Turul Sibiului: „Dacă n-am fi auzit zgomotul ușii sparte?”

Startul competiției a fost precedat de un moment șocant.
Startul competiției a fost precedat de un moment șocant.

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 14:56 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 16:03

Ediția din acest an a Turului Ciclist al Sibiului va avea loc în perioada 23-26 iulie. Startul competiției a fost precedat de un moment oribil.

Ciclistul orădean Raul Sînza (echipa MsTina-Focus) a publicat pe contul său de Facebook detalii despre evenimentele neprevăzute petrecute noaptea trecută, când echipa din care face parte a fost ținta unui jaf. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar echipamentele sustrase inițial au fost recuperate.

„Ora 3:30. Cisnădie- Sibiu, România. Echipa profesionistă de ciclism româno-italiană doarme liniștită așteptând startul Turului Ciclist al Sibiului. Se aud zgomote. Aflu de la un coleg de cameră că ușa de la intrare a pensiunii a fost spartă. Mă îmbrac repede și alerg jos. Am fost primul din pensiune ajuns. 

Văd că lipsesc bicicletele. Alerg spre ieșire, cu lanterna telefonului. Se aude cum se rup crengi în livada de meri. Alerg și strig după hoți să lase bicicletele deoarece suntem mulți și îi prindem, deși pe moment eram cam singur. Intru în livadă și găsesc prima bicicletă, pe urmă altele câteva puse una peste alta. Stau lângă ele până ajung și alți colegi. Găsim la câțiva zeci de metri o mașină marca Audi cu scaunele lăsate rabatate, un telefon, ambalaje de mănuși și numerele de înmatriculare date jos, puse înăuntru”.

„Dacă n-am fi auzit zgomotul ușii sparte?”

Sosește și poliția, urmată de criminalistică și trupa canină. Poliția găsește rapid proprietarul mașinii. Îl ridică de acasă și îl aduce la fața locului. Deși nu recunoaște pe moment, în final își mărturisește fapta. 

Mulțumim Poliția Română pentru tot! Dar dacă nu am fi auzit zgomotul ușii sparte? Sau dacă ar fi avut mașina mai aproape și ar fi plecat cu toate bicicletele? Biciclete care depășesc 4000€ bucata și ajung chiar și la 7000€ unele dintre ele. Ce le-am fi spus sponsorilor? Saau dacă as fi fost atacat in timp ce încercam sa ii opresc? Și dacă și dacă... hai pe biciclete și la antrenament” - Raul SînzaCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (1)
cneius  •  21 Iulie 2020, 16:26

Pedepsele medievale pentru furt ar fi potrivite pe la noi...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
17:00 Play-out Liga 1
Dinamo – Viitorul
Look Plus, Digi Sport 1, TV Telekom Sport 3
17:00 Play-out Liga 1
Sepsi – Clinceni
Digi Sport 3, TV Telekom Sport 2
17:00 Play-out Liga 1
Hermannstadt – Poli Iași
Digi Sport 2, TV Telekom Sport 1
17:00 Play-out Liga 1
Chindia – FC Voluntari
Look Sport, Digi Sport 4, TV Telekom Sport 4
19:55 Europa League
FC Copenhaga - Basaksehir
Digi 4, Look Sport, Telekom
19:55 Europa League
Șahtior - Wolfsburg
Digi 3, Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Inter - Getafe
Digi 2, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Manchester United - LASK
Digi 4, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1