CICLISM  ·  CICLISM

Tom Boonen, aproape de tragedie: „Mașina adversă a aterizat la 10 centimetri de capul meu”

Luni, 21 Octombrie

Tom Boonen, de 4 ori câștigător în Paris-Roubaix și de 3x deținător de Turul Flandrei, s-a retras din ciclism de doi ani, dar s-a apucat de curse auto și spune că a fost aproape de o tragedie.

În vârstă de 39 de ani, Boonen s-a impus în prima sa cursă auto, sâmbătă, în divizia CN Prototype a Supercar Benelux Challenge, pe circuitul din Assen.

Duminică, în schimbă, belgianul a fost implicat într-un accident teribil. Într-un interviu pentru presa belgiană, Boonen a povestit că un monopost Mercedes AMG-GT a aterizat peste mașina sa, Norma M20FC, la câțiva centimetri de capul fostului ciclist!

„L-am întrecut pe Kenneth (nr. Heyer, pilotul Mercedes), dar el a venit prea repede și m-a lovit. A urmat un accident major, care se putea termina oribil. Mașina lui a aterizat, literalmente, peste mașina mea, la 10 centimetri de capul meu!”, a explicat Boonen.

Ambele mașini aveau peste 200km/h, conform Het Laatste Nieuws. 

Citește și: 

Taylor Phinney, ciclistul care a oferit una dintre cele mai înfiorătoare imagini din sport, se retrage la 29 de aniOrban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 2
18:00 Baschet F

România - Danemarca

Digi 2
19:00 Handbal M

Zagreb - Celje

Digi 4
20:00 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România U21 - Finlanda U21

Pro TV
21:00 Fotbal, Amical

Valladolid - Gaz Metan

Digi 3
Program TV complet

Liga 1