CICLISM  ·  CICLISM

Tom Boonen, aproape de tragedie: „Mașina adversă a aterizat la 10 centimetri de capul meu”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 21:13

Tom Boonen, de 4 ori câștigător în Paris-Roubaix și de 3x deținător de Turul Flandrei, s-a retras din ciclism de doi ani, dar s-a apucat de curse auto și spune că a fost aproape de o tragedie.

În vârstă de 39 de ani, Boonen s-a impus în prima sa cursă auto, sâmbătă, în divizia CN Prototype a Supercar Benelux Challenge, pe circuitul din Assen.

Duminică, în schimbă, belgianul a fost implicat într-un accident teribil. Într-un interviu pentru presa belgiană, Boonen a povestit că un monopost Mercedes AMG-GT a aterizat peste mașina sa, Norma M20FC, la câțiva centimetri de capul fostului ciclist!

„L-am întrecut pe Kenneth (nr. Heyer, pilotul Mercedes), dar el a venit prea repede și m-a lovit. A urmat un accident major, care se putea termina oribil. Mașina lui a aterizat, literalmente, peste mașina mea, la 10 centimetri de capul meu!”, a explicat Boonen.

Ambele mașini aveau peste 200km/h, conform Het Laatste Nieuws. 

Citește și: 

Taylor Phinney, ciclistul care a oferit una dintre cele mai înfiorătoare imagini din sport, se retrage la 29 de aniElena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1