SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

Tom Boonen, aproape de tragedie: „Mașina adversă a aterizat la 10 centimetri de capul meu”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 21:13

Tom Boonen, de 4 ori câștigător în Paris-Roubaix și de 3x deținător de Turul Flandrei, s-a retras din ciclism de doi ani, dar s-a apucat de curse auto și spune că a fost aproape de o tragedie.

În vârstă de 39 de ani, Boonen s-a impus în prima sa cursă auto, sâmbătă, în divizia CN Prototype a Supercar Benelux Challenge, pe circuitul din Assen.

Duminică, în schimbă, belgianul a fost implicat într-un accident teribil. Într-un interviu pentru presa belgiană, Boonen a povestit că un monopost Mercedes AMG-GT a aterizat peste mașina sa, Norma M20FC, la câțiva centimetri de capul fostului ciclist!

„L-am întrecut pe Kenneth (nr. Heyer, pilotul Mercedes), dar el a venit prea repede și m-a lovit. A urmat un accident major, care se putea termina oribil. Mașina lui a aterizat, literalmente, peste mașina mea, la 10 centimetri de capul meu!”, a explicat Boonen.

Ambele mașini aveau peste 200km/h, conform Het Laatste Nieuws. 

Citește și: 

Taylor Phinney, ciclistul care a oferit una dintre cele mai înfiorătoare imagini din sport, se retrage la 29 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close