SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FLANDREI

VIDEO Fabian Cancellara s-a făcut zob şi nu ia startul în Paris-Roubaix :S

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 12:49

Elveţianul Fabian Cancellara a fost victima principală a Turului Flandrei, după un accident ciudat care a limitat şansele celor de la RadioShack pentru un sezon de primăvară de succes VIDEO AICI

Cu 62 de kilometri înainte de final, atunci cînd plutonul trecea prin dreptul unei zone de alimentare, elveţianul Fabian Cancellara a alunecat pe un bidonaş aruncat neglijent de unul dintre rutieri, s-a izbit de asfalt şi a rămas întins pentru cîteva minute bune. Coechipierii de la RadioShack l-au înconjurat pe campionul din Turul Flandrei 2010, care nu a părut să-şi fi pierdut conştiinţa, dar care nu a reuşit să revină pe bicicletă.

[VIDEO Langeveld, implicat în cea mai oribilă accidentare din Turul Flandrei!]

După zvonurile ce anunţau o fractură de şold, Cancellara a fost dus de urgenţă la un spital din cea mai apropiată localitate, unde a fost diagnosticat cu triplă-fractură la clavicula umărului drept. Rutierul în vîrstă de 31 de ani va lipsi din Paris-Roubaix, acolo unde, alături de Tom Boonen, era dat ca mare favorit şi va începe recuperarea pentru Turul Franţei şi Olimpiadă. Cancellara va suferi o intervenţie chirurgicală în Basel, Elveţia, conform unui comunicat al echipei conduse de Johan Bruyneel.

Belgianul Tom Boonen a cîştigat Turul Flandrei, după ce i-a întrecut la sprintul de final pe italianul Filippo Pozzato şi Alessandro Ballan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
budur
budur  •  03 Aprilie 2012, 20:39

Tom a castigat lejer Rounde

86steaua
86steaua  •  02 Aprilie 2012, 18:21

De castigat as vrea sa castige 'zeul" thor,da stiu ca visez cai verzi pe pereti mai ales ca a avut/are niste probleme de sanatate si nu si-a facut pregatirea cum trebuie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează