SPORTURI  »  CICLISM  »  TWITTER

WOW! Atac la nivel înalt în ciclism! Lance Armstrong l-a făcut dopat pe Fabian Cancellara!

Fabian Cancellara și Lance Amstrong, foto: Guliver/gettyimages.com
Fabian Cancellara și Lance Amstrong, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2016 10:09

Elvețianul Fabian Cancellara, unul dintre cei mai importanți cicliști din istorie, a trag cortina peste cariera sa prodigioasă, după o medalie de aur obținută în proba de contratimp individual de la Jocurile Olimpice de la Rio.

A urmat un vârtej de laude pentru un ciclist care are în palmares 3 Tururi ale Flandrei, 3 Paris-Roubaix, un Milano-Sanremo, 7 etape în Turul Franței și 4 medalii de aur în Campionatele Mondiale de contratimp. Un rutier uluitor, cu un stil specific de a aborda cursele, un monstru-model pentru toată lumea.

Dar nu și pentru americanul Lance Armstrong.

Ostracizat din lumea ciclismului, americanul a ieșit la atac pe twitter. A așteptat până când Trek-Segafredo, echipa la care evoluează Cancellara, l-a felicitat pe elvețianul în vârstă de 35 de ani pentru succesul de la Rio, după care a răspuns mesajului pe twitter, cu un singur cuvânt: " Luigi!".

Trimiterea americanului este clară. Mai mulți ani s-a speculat că Fabian Cancellara ar fi fost clientul doctorului Eufemiano Fuentes, acasă la care s-au găsit mai multe pungi de sânge însemnate "No. 24 Clasicómano Luigi", adică omul de clasice Luigi.

Oamenii de sport au făcut legătura dintre denumire și Fabian Cancellara, elvețianul negând ulterior vehement orice legătură cu doctorul spaniol. Un alt nume despre care s-a zvonit că ar fi fost Luigi a fost olandezul Thomas Dekker. La tweetul expediat de Lance Armstrong pe 10 august, Dekker a replicat: "Nu sunt eu!".

1 2

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1725312657684897
Mihai Buhus  •  13 August 2016, 14:39

Tupeu de american ***. Vorbeste el care s-a dopat de la prima participare la un concurs. Taci dracului *** dopata ( ca 99% din sportivii americani)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

851907771543631
Iliescu Liviu  •  13 August 2016, 12:15

Mda...Tatal trisorilor da mesaje unui fiu inca nedescoperit...asta in loc sa taca o vesnicie!Asta da tupeu!

drughi009
drughi009  •  13 August 2016, 12:07

dar de al 2- lea mare trisor dupa lance, celebrul chimic froome nimic niciun tweet ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează