FOTO Cele mai haioase căciuliţe de la FOTE!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 21:16

Iarna e nevoie să-ţi fereşti capul de frig, de vînt, de ninsoare. De aceea, echipamentul tuturor delegaţiilor a inclus şi căciuli. În toate culorile şi de toate modelele

ŞTIRI DE LA FOTE
SNOWBOARD

Mici boarderi cu medalii
Rusul Vladislav Şkurihin a cîştigat competiţia masculină de slalom paralel din cadrul FOTE, desfăşurată ieri pe pîrtia Clăbucet din Predeal. Argintul i-a revenit lui Oscar Kwiatkowski, din Polonia, iar din finala mică a ieşit învingător pentru medalia de bronz slovenul Jure Retuznik. În concursul fetelor a triumfat italianca Elisa Profanter, care în finală a zburat mai repede decît Carolin Langenhorst (Germania). Locul trei a fost ocupat de olandeza Michelle Dekker.

PATINAJ ARTISTIC
Graţia vine din Rusia
Maria Staviţkaia este campioana FOTE la patinaj artistic. După programul liber disputat ieri, Maria a obţinut medalia de aur, fiind urmată pe podium de Anais Ventard (Franţa) şi Maria Katharina Herceg (Germania). Reprezentanta României, Denisa-Maria Sandu, s-a clasat pe locul 22 din 28 de concurente.

HOCHEI PE GHEAŢĂ
România, locul 6
Echipa de hochei pe gheaţă a României a ocupat locul 6, ultimul, în turneul Micii Olimpiade de la Braşov. Ieri, în meciul pentru locurile 5-6, Letonia a trecut de tinerii hocheişti români cu 11-1. Cu o seară înainte, şi cehii dispuseseră de "tricolori" cu 7-1.

Bani şi acte găsite la Cheile Grădiştei
O patrulă a Jandarmeriei Române aflată la pîrtia de biatlon de la Cheile Grădiştei-Fundata a găsit ieri, în jurul orei 13:30, un portofel cu acte şi bani. Imediat, jandarmii au verificat portofelul şi au identificat posesorul acestuia, pe baza cărţii de identitate. Braşoveanul în cauză le-a mulţumit găsitorilor pentru rapiditatea cu care şi-a recuperat banii şi documentele.

SCHI ALPIN
Hadalin, cel mai rapid la slalom
Pe o vreme însorită după ce miercuri a nins continuu, slovenul Stefan Hadalin a cîştigat medalia de aur la schi alpin în proba de slalom special, disputată ieri la Poiana Braşov, cu timpul cumulat după două manşe de 1:31,69. Hadalin a fost urmat pe podium de conaţionalul său Aljaz Dvornic şi de francezul Elie Gateau. Renaldo Frăţilă, legitimat la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, a fost singurul român care a terminat cursa (locul 32). Colegii săi, Koppany Papp şi Alexandru Nicolescu, au abandonat în prima manşă. Au încheiat proba 38 de schiori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează