FOTO Tur de torţă » Numele mari ale sportului românesc au purtat flacăra olimpică prin Bucureşti

Florin Zalomir a purtat torța pe lîngă Arcul de Triumf // Foto: Cristi Preda +8   FOTO
Florin Zalomir a purtat torța pe lîngă Arcul de Triumf // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 20:59

Cu o săptămînă înainte de deschiderea oficială a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Braşov (17-22 februarie) flacăra olimpică a fost scoasă la plimbare prin Bucureşti.

Pe o vreme prietenoasă, 70 de oameni au purtat torţa pe 15 kilometri. Printre ei, nume mari ale sportului românesc din prezent şi din trecut. Primul care a alergat cu torţa a fost Ivan Patzaichin, care a preluat flacăra de la sediul COSR şi a alergat cu ea cîţiva metri, cercul a fost închis de sabrerul Florin Zalomir, vicecampion olimpic cu echipa la Londra.

Pe drum, flacăra a trecut prin mîinile Laurei Badea, ale lui Marius Urzică, Gabrielei Szabo, Sandrei Izbaşa, Cameliei Potec, Laurei Badea, Alinei Dumitru, ale lui Marian Drăgulescu, Roxanei Cocoş, ale lui Alin Moldoveanu, Georgetei Andrunache, Otiliei Bădescu.

În traseul conceput, flacăra a făcut trei opriri: la Guvern, la Cotroceni şi la Palatul Parlamentului. Torţa va pleca azi spre Braşov, urmînd ca ea să stea aprinsă pînă la deschidere la Primăria din Braşov.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează