SPORTURI  »  FESTIVALUL OLIMPIC AL TINERETULUI EUROPEAN  »  AU MAI RĂMAS 2 ZILE!

Şanse mici la medalii » Sportivii români nu se află printre favoriţii de la FOTE 2013

Iulian Pîtea va concura la sărituri cu schiurile.
Iulian Pîtea va concura la sărituri cu schiurile.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 15:42

Iulian Pîtea nu se numără printre favoriţii concursului de sărituri cu schiurile de la FOTE 2013.

Festivalul Olimpic al Tineretului European, care va începe la Braşov duminică, 17 februarie, aduce puţine speranţe românilor în ceea ce priveşte obţinerea medaliilor. Vedeta lotului tricolor, Iulian Pîtea (16 ani), cîştigătorul Cupei FIS de la Rîşnov, din ianuarie, primul român care a cîştigat un concurs de seniori, nu se numără printre favoriţii probei de sărituri cu schiurile de la trambulina K90, fiind cotat sub sportivii germani.

Din delegaţia României la Mica Olimpiadă de iarnă, care numără 100 de sportivi, şanse la o clasare pe podium au Dana Haralambie, în proba de sărituri cu schiurile, Gego Hunor, biatlonistul pregătit chiar de antrenorul Evei Tofalvi, şi Ania Caill, născută în Franţa, dar cu origini româneşti, în proba de schi alpin.

AICI PUTEŢI VEDEA PROGRAMUL COMPLET AL COMPETIŢIILOR DE LA FOTE

Primul oficial FOTE soseşte azi
În cursul zilei de azi va ajunge în Satul Olimpic, din Poiana Braşov, Guido de Bond, preşedintele Comisiei FOTE. Sîmbătă urmează să ajungă şi cel mai important oficial, Jacques Rogge, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic. Deschiderea oficială a festivalului va avea loc duminică, de la ora 19:30, la Arena Liceului Sportiv Braşov, fiind marcată de un concert al solistei Inna.

Flotă de 50 de maşini pentru FOTE
Renault România, în calitate de partener oficial al Festivalului Olimpic al Tineretului European, a alocat o flotă de 50 de maşini pentru staff-ul oficial al FOTE. Vor fi două modele, noul Clio şi Koleos, care vor fi puse la dispoziţia organizatorilor pentru a se deplasa la cele 5 locaţii unde se vor desfăşura competiţiile.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ertyuiop
ertyuiop  •  16 Februarie 2013, 11:23

Cand l-am auzit pe mincinosul de Ponta ca acest festival se datoreaza ministrului Banicioiu si nu mai stiu cui am fost convins ca e stabilit probabil din vremea "portocalie".....tot "portocalii" au realizat ceva la infrastructura iar orasul a fost deasemenea "portocaliu". Mai mare mincinos ca acest Copy Paste nu cred c-am avut vreodata!

romanian_adventure
romanian_adventure  •  15 Februarie 2013, 19:56

Pentru acesti tineri sportivi s-a construit toata aceasta infrastructura. Vom vedea peste cativa ani ca vor aparea si rezultatele. Va invit la noi, sa va faceti o noua pasiune sportiva

me_xxl
me_xxl  •  15 Februarie 2013, 19:52

Câștigi bani de acasă sau de la birou, in pauze. Bonus de inregistrare! 5$ Foarte important: inscrierea nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa. ://www.viespar.ro/?reff=65b81bb74a23b042302f47e52d12d955 (Nu uita sa intri pe adresa de e-mail si sa-ti activezi contul) Bafta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează