SPORTURI  »  FITNESS  »  FITNESS

Cum poți să crești 3 centimetri în înălțime, printr-un simplu exercițiu fizic

Cum poți să crești 3 centimetri în înălțime
Cum poți să crești 3 centimetri în înălțime

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 16:14 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 22:31

Majoritatea oamenilor merg, stau și se mișcă ținându-și  spatele ușor rotunjit, cocoșat pe românește, ceea ce îi face să piardă câțiva centimetri în înălțime. 

Această postură (de „cocoașă ușoară”) poate părea confortabilă, dar nu este ideală pentru mușchi. De fapt, poziția corectă ar trebui să fie cea cu spatele cât mai drept și pieptul în afară.

În videoclipul de mai jos, un cunoscut antrenor personal, colaborator al celebrului ziar spaniol Marca, ne învață un exercițiu menit să amelioreze durerile de spate, să întindă mușchii și să ne transforme postura într-una corectă, adică să se îndrepte. Mai mult, antrenorul Víctor Téllez e încrezător că oamenii chiar vor crește între 1 și 3 cm înălțime, dacă fac acest exercițiu în fiecare zi pentru mai multă vreme!

Cum crești în înălțime cu un exercițiu simplu de fitness

Exercițiul este axat pe alinierea spatelui și este foarte simplu de efectuat. Poziția de pornire este culcat cu fața în sus pe podea, cu spatele  și capul lipite de podea.

Pe cei care nu pot ține capul pe pământ, Téllez îi sfătuiește să folosească o carte subțire pe care să-l sprijine. În plus, brațele trebuie întinse bine, coatele nu trebuie îndoite.

Această poziție trebuie exersată între 3 și 5 minute pe zi, pentru a da rezultate în timp, conform spaniolilor de la Marca.

Citește și: 

Ce sunt cocoloașele care apar în uleiul de măsline?! Un expert explică: „Fiți atenți”

GALERIE FOTO A renunțat la cariera de sportivă profesionistă și a devenit milionară » Cum a făcut averea impresionantă

Playtech: ȘOC! Cine este femeia care a stat în dreapta lui Klaus Iohannis la parada de 1 decembrie. Ce s-a întâmplat cu Carmen Iohannis


Comentarii (5)
rocky5
rocky5  •  26 Ianuarie 2022, 14:34
Postat de aurelianionut pe 25 Ianuarie 2022, 20:25

De ce ?...E un articol de ***....una la mana,daca esti pitic,sa zicem ca aI 1,50 m inaltime...faci ce zic astia si pufff,ai 1,53:))))))toata viata ta s-a schimbat...incepi sa joci baschet..femeile te adora:)))))))...iti dai seama ca deja esti la inaltime,aer rarefiat,alta viata tata:))))).Teleshopping pe GSP:))))Cado caaado:))))

Hahahahaha! De-asemenea Halep s-ar simți precum Sharapova!:)))

875360749272795
Costi Corabu  •  26 Ianuarie 2022, 11:37

Sa cresti, ce ?!?

cornelcc
cornelcc  •  25 Ianuarie 2022, 22:16
Postat de Ionut FreeRun pe 25 Ianuarie 2022, 18:23

Daca vreti, va pot oferi un truc prin care sa cresteti 3 cm in lungime...

O stiu eu pe una care face trucul asta si cu mosnegi de peste 70!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează