SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ALEGERI SUA

A renunțat la sponsori în semn de patriotism » Reacție promptă a pilotului de formula 1 Sergio Perez în urma victoriei lui Trump

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 21:34

Pilotul mexican de Formula 1 Sergio Perez (26 de ani) a încetat colaborarea cu unul dintre sponsorii săi, în urma unui mesaj postat pe Twitter de aceștia.

Compania Hawkers, producătoare de ochelari de soare, a scris imediat după aflarea rezultatului alegerilor din SUA că mexicanii ar trebui să-și cumpere ochelari de soare pentru a-și ascunde lacrimile în momentul în care Trump va construi un zid la frontieră.

"Ce comentariu urât. Din acest moment rup orice legătura cu HawkersMX. Nu voi permite nimănui să-și bată joc de țara mea!", a scris Perez pe Twitter.

David Moreno, unul dintre fondatori companiei, și-a cerut public scuze. Acesta a catalogat postarea drept "o glumă, o glumă de prost gust".

Sergio Perez concurează pentru gruparea Force India, semnând prelungirea contractului și pentru sezonul 2017.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează