SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DENUNȚ

Acuze incredibile în Formula 1! Campionul mondial din 2007 e bănuit de abuz sexual și e șantajat cu o sumă exorbitantă

Kimi e căsătorit cu frumoasa Minttu Virtanen // FOTO: Guliver/ Getty Images
Kimi e căsătorit cu frumoasa Minttu Virtanen // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 08:39

Kimi Raikkonen (38 de ani), pilotul celor de la Ferrari, a denunțat poliției canadiene o femeie care l-a amenințat cu dezvăluiri incendiare.

Concret, aceasta îi cere finlandezului o sumă cu șapte zerouri în coadă pentru a-i cumpăra tăcerea.

Potrivit cotidianului Lapresse, femeia pretinde că pilotul celor de la Ferrari i-ar fi mângâiat sânii la un evenimen organizat cu ocazia Marelui Premiu al Canadei, în 2016.  

"I-am spus că nu mă interesează ce mi-a propus. Sunt în continuare speriată, neliniștită și pusă într-o situație incomodă.

Pentru acțiunile pe care le-a făcut, va trebui să sufere consecințele. Îl voi face să cadă și toată lumea va asista la asta", a declarat femeia, potrivit journaldemontreal.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
duffyduck
duffyduck  •  31 Mai 2018, 11:51

Pai, daca e asa, inseamna ca ea defapt ii datoreaza bani de un masaj ! :)))

viomarmi22
viomarmi22  •  31 Mai 2018, 10:41

Măi să fie ? o fi având țâțe de aur parașuta cu pricina ! Ți-ale naibii de coțohârle, o să ajungem să nu mai ridicăm capul din pământ, că gata și plătim despăgubiri !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează