SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ITALIA

VIDEO Carlos Sainz, rapid şi la alergare, nu doar pe circuit. El a fugit şi a prins doi hoţi care i-au furat un ceas

Carlos Sainz // FOTO: Imago
Carlos Sainz // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 16:16 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 17:54

Pilotul spaniol de Formula 1, Carlos Sainz, a reuşit să prindă doi hoţi care i-au furat un ceas de lux, duminică seară, după Marele Premiu al Italiei de la Monza, unde s-a clasat pe locul 3, informează news.ro.

După ce a sărbătorit cu fanii la hotel, doi indivizi l-au împins şi au profitat de situaţie pentru a-i lua ceasul, un Richard Mille evaluat la aproximativ 500.000 de franci elveţieni.

Pilotul spaniol şi asistentul său i-au urmărit apoi pe infractori, ajutaţi de mai mulţi fani care au asistat la scenă, până când au reuşit să îi blocheze. Aceştia au fost apoi predaţi poliţiei aflate la faţa locului şi duşi la o secţie de poliţie.

Carlos Sainz şi-a recuperat ceasul, demonstrând în acelaşi timp că este la fel de rapid la alergare ca la pilotat.

Și a postat și un mesaj pe Instagram: „După cum mulți știți, am trecut printr-un incident nefericit în Milano. Cel mai important e că suntem toți bine și că totul va rămâne doar o amintire neplăcută”.

Citește și: 

Bossul de la Mercedes îl ia peste picior pe Verstappen, în ziua istorică din F1: „Record pentru Wikipedia. Nu citește nimeni așa ceva”

Marele Premiu al Olandei » Max Verstappen, suprem la Zandvoort! Campionul en titre a egalat un record vechi de 10 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihalachy
mihalachy  •  04 Septembrie 2023, 17:57

PAI PARCA ATI ZIS LECLERC Urmărire ca în filme: a fost victima hoților și s-a urcat într-o ”bestie” de 400.000 € pentru a-i căuta. Cum s-a încheiat totul articol scris de Digi Sport 06.04.2023, 21:02 Charles Leclerc (25 de ani), pilot de Formula 1, a fost victima hoților în aprilie 2022.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează