SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

„Sunt nebuni? Ce se întâmplă?” » Inginerii de la Ferrari, luați la rost după MP al Franței

Foto: Guliver/GettyImages +11   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 15:16 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 17:17

Nico Rosberg, fost campion mondial în Formula 1, a criticat dur strategia echipei Ferrari din Marele Premiul al Franței.

Neamțul, campion cu Mercedes în 2016, spune că echipa nu a luat cea mai bună decizie în cazul lui Carlos Sainz, chemat la boxe când tocmai urcase pe locul 3 și când mai erau 9 tururi până la final.

Ibericul a revenit pe locul 9, a urcat un loc și a terminat pe 5, după ce începuse de pe 19.

Marele Premiu al Franței » Max Verstappen se impune pe circuitul „Paul Ricard” și se detașează în clasamentul la zi! Leclerc, perdantul zilei
MP AL FRANȚEI
Marele Premiu al Franței » Max Verstappen se impune pe circuitul „Paul Ricard” și se detașează în clasamentul la zi! Leclerc, perdantul zilei

Nico Rosberg îi critică pe inginerii Ferrari: „Sunt nebuni?”

„Nu puteam crede ce văd. Ce se întâmplă în standul Ferrari? Aveau un pilot care lupta pentru podium, toată lumea se uita pe calculatoare și îl cheamă la boxe. Sunt nebuni?

Nu avea pneurile complet distruse. Chiar avea șansa să îl ajungă pe Hamilton și să termine pe doi. Dar l-au obligat să intre la boxe. La final, nu a putut urca mai sus de locul 5”, a spus Roseberg, citat de Marca.

Rosberg: „Nu cred că Leclerc e vinovat”

Fostul pilot de la Mercedes a vorbit și despre celălalt pilot Ferrari, Charles Leclerc, care a abandonat în turul 18 după ce a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor. 

„Cred că Leclerc s-a grăbit când și-a asumat vina pentru incident. Eu nu cred că el e vinovat. Nici măcar nu conducea la limită, ci își conserva pneurile. 

Ferrari ar trebui să studieze ce s-a întâmplat. Piloții nu fac asemenea erori”, a adăugat Rosberg.

Citește și:

Uimitorul drum al danezului Jonas Vingegaard: din hala de pește spre victoria în Turul Franței. La început era pur și simplu „bolnav de stres”

Promisiunea Irinei Begu, după titlul de la Palermo: „Nu știu câți ani voi mai juca, dar voi încerca mereu să îmi etalez cel mai bun tenis” + Ședință foto specială

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează