SPORTURI  »  FORMULA 1  »  PILOȚI

Fostul pilot Ferrari a provocat scântei: „Alonso sau Hamilton în monopostul Red Bull? Nici măcar ei nu l-ar bate pe Verstappen!”

De la stânga la dreapta: Lewis Hamilton, Max Verstappen, Fernando Alonso // foto: Guliver/gettyimages
De la stânga la dreapta: Lewis Hamilton, Max Verstappen, Fernando Alonso // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 23:49 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 23:55

Felipe Massa (42 de ani), fost pilot de Formula 1, de 11 ori câștigător de cursă, crede că Max Verstappen ar domina competiția și dacă în celălalt monopost Red Bull s-ar afla multipli campioni mondiali precum Lewis Hamilton sau Fernando Alonso.

Max Verstappen a reușit în acest an câteva performanțe nemaivăzute în Formula 1. Olandezul a câștigat deja 17 dintre cele 20 de curse, record absolut de victorii, și are cel mai mare procentaj de succes într-un sezon indiferent de locul pe care îl va ocupa în ultimele două Mari Premii ale anului, în Las Vegas (SUA) și Abu Dhabi (EAU).

Verstappen se află în cel mai bun moment al carierei, iar un fost pilot important din Formula 1, brazilianul Felipe Massa, crede că olandezul nu ar fi învins indiferent cine ar fi la volan în celălalt monopost Red Bull, cea mai performantă mașină din competiție.

Totuși, Massa crede că ideal pentru Red Bull ar fi să-l păstreze pe Sergio Perez ca „locotenent” al lui Verstappen.

În 2004, un milionar britanic a comandat un Ferrari Enzo și a avut niște cereri nemaiauzite! Azi vrea să-l vândă cu o sumă astronomică!
ACHIZIȚIE
În 2004, un milionar britanic a comandat un Ferrari Enzo și a avut niște cereri nemaiauzite! Azi vrea să-l vândă cu o sumă astronomică!

Felipe Massa a provocat scântei: „Alonso sau Hamilton nu l-ar bate pe Verstappen în monopostul Red Bull”

„Cât timp Max este fericit, iar Red Bull câștigă titlurile la piloți și constructori, cred că ar fi înțelept să păstreze lucrurile așa cum sunt. Evident, Max se simte bine și câștigă aproape fiecare cursă. Pentru el, orice schimbare ar fi de rău augur”, a precizat Massa, citat de MARCA.

Fostul pilot Ferrari a făcut apoi un exercițiu de imaginație, în care l-a pus pe Verstappen față în față cu ceilalți campioni mondiali încă activi, Lewis Hamilton și Fernando Alonso:

„Ce a demonstrat Verstappen în acest sezon este fără precedent. Chiar dacă i-am pune pe Hamilton sau Alonso în cealaltă mașină, nu sunt sigur că s-ar schimba multe. Poate o mică diferență ar fi, dar nici măcar ei nu l-ar învinge pe Max.

Totuși, să fim sinceri: am prefera cu toții ca titlul să fie decis în ultima cursă, așa cum s-a întâmplat în 2021, la Abu Dhabi. Dacă privim așa, atunci cu siguranță am vrea ca cel mai bun pilot de pe grilă să-i ia locul lui Checo Perez”.

524 de punctea adunat Verstappen în acest sezon, record în Formula 1. Dacă va câștiga ultimele două curse cu tot cu punctul aferent celui mai rapid tur, va ajunge la 576

Rezumatul VIDEO al Marelui Premiu de Formula 1 al Braziliei

Mai multe știri din Formula 1:

Șeful Red Bull a găsit „cea mai mare problemă la Ferrari”: „Să vă spun cum e la noi”

„Norocosul” de serviciu în Formula 1 » A prins de 3 ori podiumul fără să termine în top 3!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează