Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 13:48 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 16:44

Ce urmează pentru Fernando Alonso (42 de ani) în Formula 1? În ultimele zile s-a speculat că dublul campion mondial ar urma să treacă la Red Bull sau să se retragă la finalul acestui an, însă cotidianul spaniol MARCA scrie că acesta va rămâne la Aston Martin.

Fernando Alonso a început sezonul 2023 senzațional, cu 6 podiumuri în primele 8 curse, însă Aston Martin a rămas în urmă pe măsură ce lunile au trecut.

Echipa britanică nu a reușit să mențină monopostul la fel de competitiv, iar în precedentele 5 curse Alonso a mai obținut doar 13 puncte și a căzut pe locul 5 în clasamentul general al piloților.

Cele mai spectaculoase „deghizări” de Halloween » The Rock s-a transformat în Beckham, show total în NFL + Mike Tyson „înțeapă” ca o albină
COSTUMAȚII
Cele mai spectaculoase „deghizări” de Halloween » The Rock s-a transformat în Beckham, show total în NFL + Mike Tyson „înțeapă” ca o albină

VIDEO: rezumatul Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului

Fernando Alonso rămâne la Aston Martin

În acest context, în padocul F1 au circulat mai multe zvonuri în aceste zile. Conform acestora, ibericul ar urma să treacă la Red Bull în locul lui Sergio Perez sau chiar să se retragă.

Nici vorbă de varianta din urmă. Chiar Alonso a dezmințit-o: „Nu mă gândesc la retragere în acest moment. Știu că în mod normal aș fi aproape de finalul carierei, dar nu văd lucrurile așa. Nu am o dată de retragere”.

În schimb, cu privire la zvonurile cu privire la schimbarea echipei, MARCA scrie că „pare improbabil. Logic ar fi să continue la Aston Martin în 2024”.

183 de punctea obținut Alonso în acest sezon, 130 peste Lance Stroll, colegul de echipă

Îmi place competiția, îmi place să fiu rapid și urăsc să pierd. Nu îmi e greu să mă motivez odată ce sunt în mașină. 

Poate sunt mai slab acum decât atunci când aveam 20 de ani, dar pe măsură ce înaintezi în vârstă ajungi să-ți cunoști corpul mult, mult mai bine. Știi cum să te antrenezi, când te simți obosit, ce să eviți. Compensezi prin înțelepciunea pe care ți-o oferă vârsta.

- Fernando Alonso, pilot Aston Martin

Tot din Formula 1: 

Violență extremă în Mexic! Fanii s-au bătut în tribune la Marele Premiu de Formula 1

Max Verstappen, cursă perfectă în Mexic! A stabilit un nou record și l-a egalat pe Alain Prost

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”