SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP DIN MAREA BRITANIE

VIDEO Scene uluitoare la Silverstone » Protestatari TÂRÂȚI de stewarzi în afara circuitului

FORMULA 1. Un grup de protestatari a pătruns pe circuitul Silverstone +13   FOTO
FORMULA 1. Un grup de protestatari a pătruns pe circuitul Silverstone

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 18:05 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 18:50

FORMULA 1. Un grup de protestatari a pătruns pe circuitul Silverstone în turul 1 al Marelui Premiu al Marii Britanii, la puțin timp după întreruperea cursei ca urmare a accidentului Russell - Zhou.

Scene ireale pe Silverstone, la Marele Premiu al Marii Britanii din Formula 1. Nu mai puțin de 5 persoane ce purtau tricouri portocalii s-au așezat pe circuit în turul 1, după ce cursa fusese întreruptă cu steag roșu ca urmare a accidentului înfiorător dintre George Russell și Zhou Guanyu.

Juniori ținuți sub teroare la FCSB » Antrenor cunoscut, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”
FCSB
Juniori ținuți sub teroare la FCSB » Antrenor cunoscut, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”

VIDEO » Protest în Formula 1, la Marele Premiu din Marea Britanie

Cei 5 s-au așezat în fund pe circuit într-un moment în care nu toate mașinile erau pe linia boxelor. Stewarzii au intervenit și i-au TÂRÂT în afara pistei, până în zona tribunelor. Ulterior, aceștia au fost confruntați de autorități.

„După steagul roșu, câteva persoane au încercat să intre pe circuit. Au fost înlăturați imediat, iar autoritățile locale se ocupă momentan de problemă”, a transmis un purtător de cuvânt al Formulei 1 pentru Sky Sports.

Protest împotriva utilizării combustibililor fosili

Grupul Just Stop Oil a revendicat acțiunea. Acesta luptă împotriva utilizării combustibililor fosili. 

Într-o postare pe Twitter cu imagini de pe Silverstone, a scris că „nu vom fi spectatori la lipsa de acțiune a guvernului. Nu se poate ca în Regatul Unit să existe petrol nou. Atât timp cât va exista, acțiunile vor continua”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
brujo
brujo  •  03 Iulie 2022, 19:50

Sper ca le-au explicat si in dube cum le explica la noi ... ca nu e bine ce fac si ca masinile electrice in nici un caz nu sunt viitorul, bateriile fiind de mii de ori mai poluante decat masinile care folosesc combustibili fosili !

doar_dinamo_bucuresti
doar_dinamo_bucuresti  •  03 Iulie 2022, 19:38

asa trebuie scosi fecefeceseistii din liga 1 unde au uzurpat locul celor de la Stiaua care s-a desfiintat in 1998 si de la FC Nimeni

DM4ever
DM4ever  •  03 Iulie 2022, 19:32

Ce de ladies in tribune, cum striga disperatele si ce limbaj... ce s-a ajuns din regatul p*l**

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează